Данило Пантић иде у Челси!

Фудбалер Партизана на мети Челсија. Представници лондонског клуба преговарали са црно-белима.

Фудбал 18.01.2015 | 14:20
Данило Пантић иде у Челси!

Данило Пантић ускоро би могао да се пресели на Острво, у редове Челсија!

Београдски дневни листови пренели су да су представници лондонског клуба започели преговоре са Пантићевим агентом и Партизаном око доласка српског играча на Стамфорд бриџ.

Везиста Партизана, уколико се постигне договор о висини обештећења, неће одмах заиграти за екипу Жозеа Муриња већ ће бити прослеђен Витесеу на позајмицу.

"Агенти су ми рекли да је у Партизан послата званична потврда. остало је још да се два клуба договоре о висини обештећења, чиме бисмо ушли у завршницу трансфера. Прича са Челсијем траје већ дуже време, посматрали су ме углавном у дресу репрезентације Србије, али нисам веровао да ће доћи до овога. Срећан сам и узбуђен јер се ради о једном од највећих клубова на свету. Ипак, сачекајмо да се све заврши, јер је слањем понуде Партизану начињен тек први корак", изјавио је за "Спорт" Пантић.

Данило Пантић (18) прошао је млађе селекције Партизана, а први пут је прикључен првом тиму црно-белих у зиму 2012. године. Наступао је за кадетску репрезентацију Србије, а сада је члан националне селекције до 19 година.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зељко

18.01.2015 14:58

Дацо, поздрави Дрогбу! :)

ОДГОВОРИТЕ