Вујасиновић: Можемо освојити ЛШ...за 3 године!

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић оценио је да је игра његове екипе у последњих 10 до 15 минута утакмице против Галатасараја у Лиги шампиона можда и најбоља у овој сезони.

Остали спортови 18.01.2015 | 11:40
Вујасиновић: Можемо освојити ЛШ...за 3 године!

"Последњих неколико минута су били можда и наши најбољи минути у овој сезони. После нервозног почетка и притиска који су ови млади играчи носили због целе ситуцуације, уздигли смо се и дошли до заслуженог тијумфа. Победили смо једну искусну екипу иако смо заостајали три гола. Показали смо да имамо живаца и знања да то преокренемо у нашу корист", рекао је Вујасиновић.

Ватерполисти Партизана савладали су Галатасарај на Бањици са 10:7 у одложеном мечу првог кола Лиге шампиона. Црно-бели су тако уписали први тријумф у најелитнијем такмичењу, док је турска екипа и даље, после три кола, без победе.

Партизан је средуном треће деонице губио са три гола разлике, али је успео да преокрене резултат и тријумфује.

"Играчи као да су средином треће четвртине избацили све из главе и почели да играју онако како знају и умеју. Презадовољан сам учињеним. Мислим да ова екипа у наредне три-четири године може, без претеривања, да дође до титуле у Лиги шампиона", казао је Вујасиновић.

Капитен Партизана и најбољи стрелац на мечу са четири гола Душан Мандић казао је да он и његови саиграчи нису одустајали ни у једном тренутку.

"Ова победа нам много значи. Хвала публици на овом предивном амбијенту, хвала им је што су приреди спектакл. Срце ми је пуно после ове утакмице. Иако смо губили са три гола нисмо ни у једном тренутку одустајали. Пробудили смо се на време и на крају дошли до преокрета, а играчи Галатасараја нису знали шта их снашло", рекао је Мандић.

Ватерполиста црно-белих Гаврил Суботић је навео да је његова екипа показала сав свој потенцијал.

"Презадовољан сам нивоом игре, иако је у неким периодима било осцилација... Мада, то је нормално за ову младу екипу. Никако није било лако доћи до ове победе. Мислим да не треба истицати њен значај. Прве две четвртине смо били у грчу, али у другом полувремену смо показали сав наш потенцијал и дошли до заслужене победе", рекао је Суботић.

Коментари / 0

Оставите коментар