Ако су очи огледало душе, шта очи овог човјека говоре?

Изрицање казне Џејсону Барнуму (39) за покушај убиства полицајца на суду на Аљасци привукло је пажњу јавности али не због пресуде, већ због необичног изгледа осуђеног, преноси ББЦ.

Свијет 16.01.2015 | 16:24
Ако су очи огледало душе, шта очи овог човјека говоре?

Он на једној половини главе има истетовирану вилицу, зубе на образу, али оно што је изразито необично је то што је њему цела беоњача истетовиара и обојена у црно.

Начелник полиције у Енкориџу Марк Мев позвао је судију да погледа Барнуново лице за које је оценио да предстравља лице човека који је већ одавно одлучио да буде непријатељски настројен према људима.
Међутим, да ли је Барнум заиста изражава непријатељство према остатку друштва због тога што је истетовирао своју очну јабучицу и ако су очи заиста огледало душе шта истетовирано око говори о свом власнику?

Човек који је први експериментисао са убризгавањем мастила у очну јабучицу је тату уметник из САД Луна Кобра. Међутим, његов циљ је био далеко од тога да жели да изгледа злобно, већ је јабучице истетовирао плавом бојом како би личио на ликове из култног филма "Дина".

"То је била приватна конвенција за боди модификације која се одржавала сваких неколико година у Канади", рекао је Кобра и додао да му је друг те године у Фотошопу направио слику обојивши његово око у плаво као у филму "Дина".

"Тада сам му рекао да мислим да то могу и стварно да урадим", присетио се он и додао да је следећег дана нашао храбре добровољце и вежбао на њима.

"Свестан сам колико то лудо звучи, али ја такве ствари радим цео свој живот", додао је он.

Његова техника, која је напредовала током година, састоји се од убризгавања пигмента директно у очну јабучицу. Једна мала инекција има довољно мастила да покрије око четвртину ока и потребно их је неколико како би се потпуно прекрила беоњача.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БАЛКАНАЦ

16.01.2015 16:09

За овакве је измишљен усукани грабов колац, па ожежи док и задња бубица не изадје из луде главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

16.01.2015 19:30

На свашта нешто личи а најмање на инсана .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

16.01.2015 20:27

Ста дрога уради од цовјека...

ОДГОВОРИТЕ