Џајић: Имао сам план за спас Звезде, али...!

"Да би се нешто брже решавало мора да постоје план, стратегија и време. Није могло да се реши преко ноћи", казао је Џајић.

Фудбал 15.01.2015 | 15:20
Џајић: Имао сам план за спас Звезде, али...!

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић каже да се са места првог човека клуба повукао, јер постоје људи који који се финансијама баве боље од њега. Како каже, задовољан је напустио функцију председника клуба, јер је Црвена звезда после седам "сушних" година успела да освоји титулу.
"Задовољан сам што је Звезда после седам година постала првак. Нисмо нешто смањили дуг али, нисмо се ни задужили и зато сам задовољан", каже Џајић гостујући на Н1.

О тренутној ситуацији у клубу каже да је врло тешка, јер су се дугови последњих десетак година само нагомилавали.
"То је стање које је затечено, дугови су нагомилани и није лако изборити се са тим, јурити резултате и спуњавати све обавезе".

Са функције се, како каже, повукао јер је пре свега човек из спортског сектора, а клубу су потребни људи који ће се борити са дуговима. Међутим, било је и ствари којима није био задовољан.
"Да би се нешто брже решавало мора да постоје план, стратегија и време. Није могло да се реши преко ноћи, имао сам петогодишњи програм, мислим да је за то постојала могућност, могло је да се покуша, али није до тога дошло и одлучио сам да се повучем".

Што се тиче репрезентације Србије, Џајић каже да Србија има доста добрих играча и у домаћој лиги и у иностранству и да може да се направи добар и конкурентан тим. Џајић наводи да се грешило и са избором селектора и да им није давано довољно времена на клупи Србије како би остварили своје визије.
"Ако је већ доведен Дик Адвокат, требало је имати поверења и дати му шансу да ради у континуитету", тврди Џајић.

Коментари / 0

Оставите коментар