Ето га - Ето!

Самјуел Ето све је ближи новом трансферу у каријери.

Фудбал 16.01.2015 | 18:20
Ето га - Ето!

Познати камерунски фудбалер Самјуел Ето близу је преласка у екипу Сампдорије, коју веома успешно води некадашњи селектор репрезентације Србије Синиша Михајловић.

Италијански медији преносе да је искусни 33. годишњи нападач, који тренутно игра за Евертон, присуствовао првенственој победи Сампдорије над Емполијем у недељу (1:0) и да се формално састао с руководством клуба из Ђенове.

"Једина препрека је Самјуелова плата. Ипак, оптимиста сам и наставићемо да радимо на томе", изјавио је Етоов агент Клаудио Вигорели за италијански спортски дневник "Газета дело Спорт".

Камерунац наводно тражи два милиона евра у наредне две и по године, док Сампдорија нуди 1,5 милиона. Ето, који је током успешне каријере играо још за Реал Мадрид, Мајорку, Барселону, Интер, Анжи и Челси, четвороструки је освајач награде за афричког фудбалера године.

После 18 одиграних кола у Серији А Сампдорија заузима пето место на табели са само бодом мање од трећепласираног Лација на позицији која води у квалификације за Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар