Црно-бијели коктел уз једну жељу...

У "Земунелу" је ове вечери одржан новогодишњи коктел, на којем је председник Партизана поручио...

Фудбал 14.01.2015 | 12:00
Црно-бијели коктел уз једну жељу...

Председник Фудбалског клуба Партизан Зоран Поповић поручио је да је циљ црно-белих у 2015. години освајање дупле круне и учешће у европским такмичењима.

"Иза нас је турбулентна година у којој је Партизан освојио титулу јесењег првака, а играо је и на три фронта... Година која се завршила тако да сада испред вас стоји ново руководство са новим циљевима и идејама, које су у Партизану у суштини увек исте, а то је дупла круна и наступ у Лиги Европа", рекао је Поповић на новогодишњем коктелу, који су црно-бели организовали у Спортском центру Телеоптик.

"Испред нас је нова и узбудљива година, неће бити лако, јер ниједан велики успех не долази преко ноћи", додао је он.

На новогодишњем коктелу присуствовали су првотимци Партизана, стручни штаб и ново руководство изабрано непосредно пред Нову годину, као и бивши играчи црно-белих, представници осталих клубова Спортског друштва Партизан и пријатељи клуба.

"Од тренутка када смо изабрани будимо се и одлазимо на починак са једном жељом - Партизан шампион. Желим да се захвалим овим сјајним момцима, због љубави коју су показали према Партизану. Поносни смо на њих, јер су они Партизан".

Фудбалери Партизана окупили су се јуче у Београду пред почетак припрема за пролећни део Суперлиге Србије.
Партизан је јесењи део Суперлиге Србије завршио на првом месту са 38 бодова, шест више од Црвене звезде. Црно-бели ће први такмичарски меч у пролећном делу шампионата играти 21. фебруара на свом стадиону против Вождовца.

Коментари / 0

Оставите коментар