Он је нови Бејл! Можда и бољи!

Навикли смо да сваки, иоле, млађи фудбалер са бољим предиспозицијама одмах буде упоређен са неком од звезда светског фудбала, па смо сада, по речима председника ЛИона Жан-Мишела Оласа, дошли до новог Герета Бејла.

Фудбал 14.01.2015 | 10:00
Он је нови Бејл! Можда и бољи!

У питању је нападач "лавова" Александре Лаказет који је у прошлој сезони постигао 15 голова, али је у текућој успео већ 19 пута да затресе мрежу у француском националном шампионату, па су лицитације већ кренуле, као што је увек случај код играча који бљесну наједном.

Сам Лаказет нема проблема са тиме да ли ће наставити каријеру у Енглеској или Шпанији, а председник Лиона Олас није могао да се сети имена Герета Бејла, али је нагласио да је његов нападач бољи од "Велшанина из Реал Мадрида".

"Не можете тек тако да стављате бројке, али Лаказет је сјајан играч. Како се зове Велшанин у Реал Мадриду? Е, Александре је много бољи од њега. Александре нема цену, зато је беспотребно размишљати о њој. Он је врло интелигентан момак, схвата да се тим и тренер доста труде како би он могао да се искаже најбољем светлу. Мислим да не би било паметно да напусти Лион пре краја Европског првенства 2016. године", рекао је Олас.

Први човек вишеструког шампиона Француске навео је да је циљ Лиона Лига шампиона, а да то неће бити могуће остварити уколико не остану најбољи фудбалери у тиму.

Лаказет је продужио уговор са "лавовима", што значи да договор са Лионом важи до јуна 2018. године.

Коментари / 0

Оставите коментар