Партизанових девет тест мечева

Партизан ће током припрема у Анталији, у два наврата, одиграти осам контролних утакмица, док ће једну проверу имати у Београду, против Синђелића.

Фудбал 12.01.2015 | 21:40
Партизанових девет тест мечева

Фудбалери Партизана после званичне прозивке у Земунелу почињу паклене припреме за наставак сезоне у Суперлиги, у којој су током јесени били најбољи.
Црно-бели ће до наредног уторка тренирати у свом спортском центру, када ће се екипа преселити у Турску, односно Белек.

Током те посете Турској црно-бели ће одиграти три припремне утакмице.

Први ривал, 23. јануара бићеДинамо Москва, четири дана касније играће са Цирихом, затим ће 29. јануара одмерити снаге са Аустријом Беч.

Два дана касније планиран је повратак у Београд. Током кратког, петодневног боравка у Србији, екипа ће одиграти и једну тест утакмицу - у среду 4. фебруара провериће могућности против Синђелића, екипе коју од ове зиме тренира Гордан Петрић.

Дан након тог меча црно-бели ће опет у Турску, а нова база биће хотел "Сирена" у Анталији. Партизан ће у тамо остати осам дана, а осим тренинга одиграће и пет тест мечева.

Црно-бели ће 7. фебруара играти против Сарајева, дан касније такође ће извршити једну проверу са ривалом који ће накнадно бити познат, затим ће се састати са Литекс Ловечом из Бугарске (10. фебруар), Марибором (12. фебруар) и са Ђером (13. фебруар).

Дан касније црно-бели ће се вратити за Београд, тачно недељу дана пре званичног почетка пролећног дела Суперлиге.

Коментари / 0

Оставите коментар