Мачван: Није ово ништа, сад идемо на Куп!

Кошаркаш Партизана каже да се види напредак у игри, али да су црно-бели далеко од свог максимума.

Кошарка 12.01.2015 | 18:20
Мачван: Није ово ништа, сад идемо на Куп!

Партизан игра све боље и то се види на табели АБА лиге.

Црно-бели, који су у једном тренутку били готово прежаљени у борби за плеј-оф, увелико су претекли Олимпију на четвртој позицији, од које сада имају две победе више и искористили кризу Цедевите, којој су пришли на победу заостатка, што значи да би у финишу могли да буду и трећи.

Један од најбољих играча екипе, Милан Мачван рекао је да се види побољшање у његовој екипи, али да игра још није на врхунцу, као и да црно-беле у наредном периоду очекују важне утакмице у Јадранској лиги.

"Последњих пар недеља било је веома добро за нас, наша форма се побољшавала из недеље у недељу и то нас сада чини срећним. Ми смо четврти на табели, али имамо још утакмица да одиграмо до краја и ништа још није готово", рекао је Мачван за свој сајт.

Партизан је у суботу увече победио Олимпију резултатом 81:74, у утакмици 17. кола Јадранске лиге и остварио четврту узастопну победу. Црно-бели са 10 победа и седам пораза на табели заузимају четврто место, које води у плеј-оф.

"Направили смо побољшања у тиму, али смо и даље далеко од врхунца наше игре. Највећи разлог су повреде у протеклом периоду, али чак и уз ту ситуацију остали смо позитивни и верујемо у нашу хемију", рекао је Мачван.

Партизан је победио Олимпију пред 7.000 људи у Пиониру, а Мачван је рекао да су навијачи Партизана најбољи у Европи.

"Они су невероватни, мислим да су најбољи фанови у Европи! Можете да видите ко вам је прави пријатељ када ствари нису добре и ко вам чува леђа када се борите, а очигледно је да ми имамо много таквих...", рекао је он.

"У наредних пар недеља имаћемо три-четири важне утакмице и пробаћемо да победимо у свакој пре Купа, који ће уследити у фебруару. Али, до тада имамо да обавимо веома битан посао", рекао је Мачван.

Коментари / 0

Оставите коментар