Убиство у Цазину

Двадесетшестогодишњи младић преминуо је од посљедица рањавања након што је на њега и још једног мушкарца пуцао Е.Х. /26/ у насељу Клиса код Цазина, речено је у МУП-у Унско-санског кантона.

Босна и Херцеговина 11.01.2015 | 14:10
Убиство у Цазину

Е.Х. /26/ је из аутоматске пушке испалио више хитаца према аутомобилу у којем су били Н.С. /26/ и А.Т. /48/, који су при томе рањени, рекао је портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић.

Иако повријеђени, они су се одвезли у Дом здравља у Цазину, гдје им је указана помоћ, а потом су упућени у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Шиљдедић је навео да је у болници у Бихаћу од посљедица рањавања преминуо Н.С, док други мушкарац није животно угрожен.

Он је рекао да је полицији јављено за пуцњаву у Клиси јутрос у 6.50 часова. По изласку на лице мејста полицајци су лишили слободе нападача и одузели пушку.

Шиљдедић је истакао да је нападач у полицији гдје се над њим врши криминалистичка обрада, након чега ће бити предат у надлежност тужилаштава са потребном документацијом и доказима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Језик је вазан

12.01.2015 22:15

Процитах смртовницу на сајту СК-а. Онда сам морала преприцати мами све ста писе и стали смо код 'помајке'. У другим дјеловима Босне то је неко ко посвоји сироце али је доста старији па је то бака и мама у једној особи. Породица је ваљда мислила помати- да се избјегне 'мацеха' и све негативно уз то. Слуцај је залостан јер један зивот се угасио, а да у ствари није ни поцео како треба. Искрено сауцесце од мене, мојих родитеља, брата и свих Срба који су отисли, а јос цитају ста се десава у Цазину.

ОДГОВОРИТЕ