Може ли Атлетико сад да сруши и Барсу?

Прошле године борили су се за титулу на Ноу Кампу, сада се боре за повратак самопоуздања и поверења навијача. Атлетику иде нешто мало боље, победио је градског ривала Реал у првом мечу Купа краља, а у Барси... у Барси много тога шкрипи. Колико тога - одговор ће можда бити познат у суботу од 21 час, када играју управо Барселона и мадридски Атлетико у 18. колу Примере.

Фудбал 10.01.2015 | 08:20
Може ли Атлетико сад да сруши и Барсу?

Атлетико је имао почетак сезоне који није био за хвалу, али у новембру и децембру су "јорганџије" баш биле убедљиве. Главни разлог за то је животна форма француског нападача Антоана Гризмана. Повратак Фернанда Тореса додатно је подигао ентузијазам, па ће момци са "Калдерона" сигурно кренути на сва три бода, која, традиција каже, често умеју да однесу са Ноу Кампа.

На другој страни, Луис Енрике мора да се врати табли и креди и почне испочетка. Експеримент са комбинованим тимом у Сан Себастијану није успео. Не можете у Примери да одмарате играче и да калкулишете, јер ћете бити сурово кажњени, старо је правило. Што је још горе, навукао је гнев навијача, а цех је платио спортски директор Андони Зубизарета, који је добио отказ, за њим је отишао и његов помоћник Карлес Пујол, док су се све гласније приче о наводној свађи Енрикеа и Месија, те могући одлазак сјајног Аргентинца.

Ни један ни други тим немају превише проблема са повредама. Барса је без Томаса Вермалена, али то је већ нешто што се понавља из коло у коло, док је Атлетику ровит бразилски штопер Миранда.

У 19. колу Атлетико дочекује Гранаду, док Барса гостује Депортиву.

Коментари / 0

Оставите коментар