Наса света обавеза је очувати Српску

Замјеник предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ Младен Босић честитао је Дан и крсну славу Републике Српске - Светог архиђакона Стефана и поручио да је света обавеза чувати Српску.

Република Српска 08.01.2015 | 11:40
Наса света обавеза је очувати Српску

"Наша је света обавеза да Републику Српску чувамо и развијамо да би она била праведније и просперитетније друштво за све њене становнике", поручио је данас Босић у честитки упућеној поводом 9. јануара.

Босић је истакао да Република Српска, која је Дејтонским споразумом верификована као један од два равноправна ентитета у БиХ, мора да буде економски снажнија, социјално праведнија и комотна за све њене грађане.

"Када обиљежавамо Дан и крсну славу Републике Српске треба да се посебно сјетимо свих оних који су животе уградили у темеље Републике Српске и који су најзаслужнији за њено стварање и одрастање", наводи се у Босићевој честитки.

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Обрад Бијелић

08.01.2015 10:46

Мени а и народу би било драже чути да радимо на отварању радних мјеста,да стандарт скочи на хиљаду КМ сваком човјеку,да се кажњавају криминалци,да се држава уреди да на нешто личи.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Христос се роди

08.01.2015 11:08

Босицу друзе, где су данас ти,њихове породице и њихови потомци сто су "уградили зувоте у Р. Српску".Да нису мозда у дипломатским мисијама, зај.институцијама, разним комисијама и тд.и тд. Срам нека све Вас буде сто их зло - употребљавате за политицке поене. Нагурали сте најгоре на дрзавни казан и ево до цега смо досли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

08.01.2015 11:11

Сви Ви политичари се сетите погинулих,несталих и инвалида само када добијете или изгубите изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

08.01.2015 11:25

Младен Босић-господин човјек-један од ријетких поштених политичара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

колико се сјецам

08.01.2015 11:30

Па доскора си говорио да РС није угрозена, одкуд сада одједном промјена и забринутост! Како вјетар дува тако се и ти крецес!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

08.01.2015 12:04

Слажем се са Обрадом Бијелићем у потпуности. И ми сви волимо Републику, али она изгледа не воли нас (односно људи који је представљају), а нема љубави у једном смјеру. Што би се рекло прво материјална база па духовна надградња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слоба

08.01.2015 12:06

Људи моји докле висе, сви се надмецу ко це дати јацу изјаву како не дамо, цувамо, бранимо Српску, Додик само о томе прица, велики патриота Цубриловиц се јавља а ево и Босица. НИКО НЕ НАПАДА РС, ОНА ПРОПАДА ЗБОГ СИЛНИХ БРАНИТЕЉА КОЈИ ЈЕ БРАНЕ СВОЈИМ ПЛАТУРИНАМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАВНИ ГРАД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СРПСКО САРАЈЕВО

08.01.2015 12:10

Такоје Преседнице Нај Јацестранке СДС-а И Савеза За Промјене Сацувати Свету РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ЊЕЊЕ Градјање Да Буду Јединствени са Вама Преставником Српског Народа .Свака Пхвала СДСу и БН-у Најбољи У Републици СРПСКОЈ Уоцувању Српске Нације И Вере Правослане Зив И Здрав Бијо Г.Босицу И Цело Руководство ИЗ СДС-а И Савеза за Промјене Свиу Одбрану И Оцување Републике Српске И Јацање СДС-а У Свим Институцијама Акобогда Да Преузмемо Власт И оцувамо Српску Насу и Градјанско Јединство Републикаје Свето Слово Цирилово.Срецни Празници Републике СРПСКЕ СВЕТИ СТЕФАН МИР БОЗИ ХРИСТОСЕ РОДИ БОЗЕ ПРАВДЕ БУДИМО ЉУДИ БОЗИ СРЕЦНО И ЈАЦАЊЕ НАСЕ СВЕТЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЊЕНИХ СТВАРАОЦА ДАБУДЕ ЈАЦА ПЕРСПЕКТИВНИЈА И ОЦИСЦЕЊА ОД СВЕГА СТОНЕВАЉА.А ЗНАСЕ ОД ЦЕГА И КОГА ДАНЕНАБРАЈАМ САДА БРАЦО СРБИ И СЕСТРЕ СРПКИЊЕ НЕКАВАМ БОЗИЦ ДОНЕСЕ РАДОС И СВЕТЛОС ЗАГРЕЈЕ ВАСА СРЦА ДОБРО ЗДРАВЉЕ СЛОГУ И НАПРЕДАК ЗЕЛИВАМ СРПСКА ДИЈАСПОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАСЕ ВЕЦНЕ СЛОБОДНЕ ОДТАДЗБИНЕ.МИР БОЗИ ХРИСТОСЕ РОДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.01.2015 12:22

Ја мислим да је вама света обавеза да натрпате сто висе себи у дзепове и да опљацкате сто висе,нема од насе РС-е,ниста док не ухватимо усране мотке и док вас не растерамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормално

08.01.2015 13:02

ПостовАни господине Босцх. Славу треба оставити у цркви куци медзу пријатеље и родбину а не у сколе и институције. Поповима да се баве вером а вама политицарима да економску ситовацију бољом тако да људи имају сцим славити

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДОСЛАВ ДОБОЈ

08.01.2015 14:36

Теби је света само фотеља ,као свима другима

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин бл

08.01.2015 15:10

Данас је једноставно Српску бранити од споља, дрзати се устава БиХ и Дејтона ко пијан плота, али како је одбранити изнутра од опасне владе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

08.01.2015 15:20

Света обавеза ЧУВАТИ СРПСКУ, фино казе цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

08.01.2015 16:33

Предсједниче као да нисте ништа научили од протеклих избора!Поново улазите у ринг Баји у којем је он неприкосновен и насједате на његове мантре.Тешко ми је то да признам, али је нажалост тако! На причи РС, Референдум, Отцијепљење итд Баја је добио изборе, па сад сви заједно трпимо. Маните се приче о РС, то је давно испричана прича!Или је у питању договор између вас двојице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

08.01.2015 16:34

Ма наравно Младене да је тако.А то сто Додик булазни о издаји нека окаци мацку о реп.То је тако и заврсена прица о томе.Хајде да нормализујемо односе и да запослимо народ.Од нападања и брањења Српства се не зиви.Нови,нормални,реални, погледи на зивот и на односе у БиХ требају да се направе без тјерања ината и прицања будалестина и никоме неце сметати постојање РС нити нама постојање БИХ.Само будите сви нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛА

08.01.2015 17:22

БРИГА ВАС ЗА БОРЦЕ А ГОСПОДИН СРПСКО САРАЈЕВО БОРЦИ НИСУ ГЛЕДАЛИ КО ЈЕ ОДАКЛЕ И КОЈА СТРАНКА А ТИ БИ ДА НАЦНЕС ТУ ТЕМУ-НАЈБРОЈНИЈИ КОРПУС У РАТУ ЈЕ БИО КРАЈИСКИ И НЕМОЈ ГОВОРИТИ ХВАЛОСПЈЕВЕ НИ СДСу НИ ДРУГИМА ЈЕР ОВИ ПОЛИТИЦАРИ СУ ЦУЛИ ЗА РАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко Трново

08.01.2015 17:46

Босићу, не дајте Баји пардона! Уколико га пустите да дивља са Човићем, убрзо ћемо умјесто "Боже правде" имати "Лијепа наша"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

08.01.2015 19:14

Не мозе је нико укинути без потписа Српских политицара.Знаци мора неко бити Српски издајник!Све друго је супља прица за дневно полтицке потребе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

08.01.2015 19:39

Република Српска се може очувати само слогом српских политичара, које у овом тренутку нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

08.01.2015 20:35

РС је светиња али не у смислу како о њој говоре политицари или како србијанци прицају за Косово. Они то само онако формално и реда ради,сто због својих политицких функција које им доносе богаство сто због тога да се има о нецему прицати. РС је светиња јер ми другу дрзаву немамо људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

08.01.2015 21:40

Твоја једина обавеза је да уклониш Милорада Додика из политике. Овај народ јест тежак али без обзира на то, ако нису у стању да убиједиш народ, дај оставку! Ако си се приклонио захтјевима Београда, опет дај оставку. Ако се неко други приклонио политици из Београда, избаци га из СДСа а и савеза за промјене!

ОДГОВОРИТЕ