Славиша зове Џонија у Лирс!

После бурна два месеца Звезда је Николи Мијаиловићу уручила решење о суспензију од три месеца, због како је наведено физичког напада на саиграча Милоша Босанчића. Тиме му је стављено до знања да неће моћи да буде уз екипу и да клуб не рачуна на њега.

Фудбал 07.01.2015 | 17:20
Славиша зове Џонија у Лирс!

Све је почело у новембру после физичког сукоба Мијаиловића и Босанчића када је леви бек црно-белих остао без капитенске траке. Тада је одлучио да сачека крај јесење полусезоне пре него изнесе свој став.

Међутим по завршетку јесени појавила су се четири анонимна писма у којима је почетним словима сваког пасуса било исписано "Никола Џони", а у којима је притом жестоко нападнут директор Звезде, Звездан Терзић. Иако није било потврде да их је писао Мијаиловић није било ни демантија. После скупштине клуб је покренуо дисциплински поступак вероватно због писама, али је одлука о покретању поступка образложена нападом на Босанчића.

Потом се огласио Мијаиловић који је рекао да му је "Терзићев син претио смрћу", док је тренер Лалатовић изјавио да више не рачуна на Мијаиловића, а сада је уследила и званична одлука о суспензији. На тај начин клуб жели да примора Мијаиловића да раскине уговор како наредних месеци не би трчао кругове по помоћним теренима. Звезда не може да раскине иговор самоиницијативно јер би вероватно морао да му исплати сва заостала примања (око 200.000 евра) што потпуно јасно у овој ситуацији није у стању.

Сва та догађања помно прати и бивши Звездин тренер Славиша Стојановић који жели да свој изузетно млад тим појача Мијаиловићем. У њему би добио вођу а и значајно појачање у последњој линији тима који се грчевито бори за опстанак, нарочито после одлуке Саве Павићевића да остане у Звезди и не оде у Лирс. То би био сценарио који би свима одговарао, али не мора да значи да ће до њега доћи јер је Мијаиловић и током последња два месеца имао понуде из иностранства које је одбио.

Коментари / 0

Оставите коментар