Ковачевић први иде из Звезде!

В.д. спортског директора Блажо Раосављевић говорио је о даљим потезима црвено-белих у прелазном року. Мијаиловић добио решење о суспензији.

Фудбал 06.01.2015 | 22:20
Ковачевић први иде из Звезде!

Опет велики промет, а каква ће бити зарада - у финансијском, али и квалитативном смислу - тек ћемо видети!

Потписивањем уговора са Сашом Стојановићем, Црвена звезда је добила званично четврто појачање у јануарском прелазном року.

Пре њега су ангажовани Александар Луковић, Душан Анђелковић и Милош Цветковић.

Блажо Раосављевић, вршилац дужности спортског директора, рекао је новинарима на стадиону "Рајко Митић" да ће бити још долазака, али и одлазака из клуба.

Од тог новца биће санирани дугови према клубовима и бившим играчима, што је предуслов да нови првотимци стекну право наступа у Суперлиги Србије.

"Александар Ковачевић је на излазним вратима и ту ће се све знати за дан-два. Требало би да оде и Дарко Лазић, а преговарамо о Дарку Лазовићу (на крају сезоне му истиче уговор). Мислим да ћемо на тај начин моћи да решимо дуговања и да лиценцирамо нове играче", изјавио је Раосављевић.

Он је потврдио да Звезда не рачуна на досадашњег капитена Николу Мијаиловића, против кога је после серије "анонимних" писама јавности покренут дисциплински поступак, а сада и уручена писмена забрана тренирања са првим тимом.

Раосављевић је додао да је завршен посао око довођења Џошуе Паркера, бившег офанзивца Домжала, који је прошао млађе категорије Квинс Парк Ренџерса.

Енглез, који игра за репрезентацију Антигве и Барбуде појавиће се на прозивци у четвртак.

Нигеријац Фуад Гболахан Салами требало би да се прикључи екипи до половине јануара, а потврђени су и преговори са Петром Орландићем из Зете.

Као могуће појачање фигурира још Раде Крунић из Доњег Срема.

Звезду су у зимској паузи напустили Ракић, Печник, Гогић и Предраг Ђорђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар