Мијаиловићу ''честитка'' од Звезде: Избачен си из наше куће!

Поједини играчи Звезде желе да стану у одбрану доскорашњег капитена пред члановима Дисциплинске комисије.

Фудбал 06.01.2015 | 21:00
Мијаиловићу ''честитка'' од Звезде: Избачен си из наше куће!

Појачава руководство Црвене звезде тим за пролећну полусезону, данас је на стадиону Рајко Митић промовисан Саша Стојановић, али одговорни са Маракане ускоро ће морати да реше један велики проблем. Ражаловани капитен Никола Мијаиловић добио је јуче писану одлуку клуба да неће моћи да тренира са такмичарским тимом до завршетка дисциплинског поступка против њега.

Искусном левом беку на терет се ставља физички насртај на везисту Милоша Босанчића због којег је остао и без капитенске траке уочи гостовања Радничком из Крагујевца. Врло чудан разлог ако се зна да су на Маракани у првом тренутку демантовали о сукобу на релацији Мијаиловић – Босанчић.

Јасно је да Мијаиловић суспендован због сумње да стоји иза серије анонимних писама у којима су изнешене тешке оптужбе на рачун првог човека клуба Звездана Терзића. До окончања случаја Мијаиловић ће морати да тренира одвојено од екипе, али далеко од тога да ће тим чином случај бити решен. Врло вероватно да ће Мијаиловић потражити и правну помоћ...

Бивши капитен има чврст уговор са Црвеном звездом, а клуб му као и већини првотимаца са дужим стажом дугује огромна финансијска средства (више од 200.000 евра). Такође, према незваничним информацијама поједини играчи ће пред члановима дисциплинске комисије стати у Мијаиловићеву одбрану и тражити да се искусни леви бек врати у такмичарски тим.

Мијаиловић је последњи члан веселе дружине која је имала најважнију улогу у освајању прошлогодишње титуле. Заједно са Милијашем, Нинковићем и Печником, популарни Џони је током пролећних битки био фронтмен позитивних дешавања у свлачионици подно северне трибине.... Назван је капитеном клуба, јер је често посећивао канцеларије надређених и тражио да договори са играчима буду испоштовани.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЊЕМАЦКА

06.01.2015 20:04

СВИ КОЈЕ СУ ОНИ ИЗБАЦИЛИ ОСТАЛИ СУ СРЕТНИ ЈЕР СУ ОТИСЛИ У ИНОСТРАНСТВО ИНАПРАВИЛИ КАРИЕРУ

ОДГОВОРИТЕ