Однос Меси-Енрике: Ништа није како треба!

Тензије између звезде Барселоне Лионела Месија и тренера Каталонаца Луиса Енрикеа достигле су врхунац, преноси “Марка”.

Фудбал 07.01.2015 | 00:00
Однос Меси-Енрике: Ништа није како треба!

“Енрике и Меси су се потпуно разишли”, тврди тај лист.

Према писању “Марке”, тензије између Енрикеа и Месија постоје већ неко време, а све је кулминирало у понедељак, када се Аргентинац није појавио на тренингу.

Међутим, то није био обичан тренинг, већ веома посебан, пошто су му присуствовала деца, а Месијево одсуство оправдано је стомачним тегобама.

“Марка” тврди да је Меси био добро, као и да је на тај начин желео да искаже незадовољство што није био међу стартерима на утакмици са Сосиједадом, у којој је Барселона поражена са 1:0. Аргентинац је ушао у игру на старту другог полувремена, али није успео да промени ништа.

Лист подсећа да је у време када је Роналдињо бранио боје каталонског клуба, његово одсуство са тренинга после касних излазака правдани су управо стомачним тегобама.

Занимљиво је да то није први пут да Меси на тај начин покушава да искаже своје незадовољство. Претходни пут то се десило када је тренер Барселоне био Пеп Гвардиола и када је желео да га одмори после утакмица са репрезентацијом. Каталонци су и тада играли са Сосиједадом, а Меси се није појавио следећег дана на тренингу, али то није било јавно објављено, пошто је био иза затворених врата. Од тада, Меси ниједном није остао на клупи, сем кад је био повређен.

Коментари / 0

Оставите коментар