Слиједе земљотрес, хапшења и Трећи свјетски рат!

Ако је веровати пророцима, видовњацима и визионарима, на Земљи ће се 2015. године догађати земљотреси, поплаве, болести, а врхунац несреће биће избијање трећег светског рата.

Свијет 01.01.2015 | 15:00
Слиједе земљотрес, хапшења и Трећи свјетски рат!

Србији ће поново претити поплаве, десиће се и земљотрес, а много људи ће боловати од стомачне епидемије. Преговори о Косову запашће у ћорсокак и биће више пута прекидани. Ове црне прогнозе донекле ублажава предвиђање пада незапослености, пристизање великих страних инвестиција, али и најава да ће наши спортисти и културни радници низати успехе и покупити силне награде. Предвиђа се и хапшење неколико српских функционера. Судећи по прошлогодишњим промашајима, можда би нас нека од лоших предвиђања за 2015. могла и заобићи. Нико од видовњака прошле године није најавио катастрофалне поплаве које су погодиле Србију. Није дошло до сукоба председника државе с парламентом нити су продате веће српске компаније. Заједничко за највећег светског пророка Нострадамуса и наше Тарабиће јесте предвиђање трећег светског рата.

Астролог Златко Златковић
Тензије у коалицији, провокације на Косову

Током 2015. можемо очекивати прилив великих инвестиција у Србију, тврди астролог Златко Златковић.
Од половине априла до 5. јуна постоји опасност од поплаве. У марту се могу очекивати тензије у коалицији која сачињава Владу Србије. Током наредне године биће минимум пет великих хапшења познатих личности и функционера. У мају и октобру може доћи до појаве епидемије стомачних болести. На Косову ће бити присутне провокације Албанаца, али без већих сукоба. Преговори које Влада води с представницима јужне српске покрајине повремено ће бити у прекиду. Наши спортисти, драмски и музички уметници освојиће много награда - каже Златковић и додаје да ће нас погодити један земљотрес, Грчку три, а Италију два.

Нумеролог Невена Ђукић
Насиље с много убистава

Нумеролог Невена Ђукић истиче да је 2015. у броју осмице, којом влада Марс, планета борбе и енергије која гради и руши.
Србији ова година доноси стране инвестиције које би могле подићи стопу запослености, али и оборити цену рада, па финансијска ситуација грађана неће бити добра. Могу се очекивати смене у војним и политичким круговима.
Извесна је и продаја разних медија како би се владало информацијама и водио медијски рат. Пред нама је турбулентна година с много убистава и порастом стопа криминала - истиче Ђукићева.

Митар и Милош Тарабић
Други ће се бити преко наших глава

И чувени пророци из Кремне Митар и Милош Тарабић најављивали су трећи светски рат.
Кад мирис изађе из пољског цвећа, кад милост изађе из човека, када реке изгубе своје здравље, наступиће највећи општи рат. Кад избије овај љути рат, тешко онијем војскама које будну узлећеле у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води - рекао је Митар Тарабић и појаснио да Србија неће учествовати у том сукобу, али да ће се „други бити преко наших глава“.

Нострадамус
Долазак краља који ће оставити крвави штап

Криза на Криму могла би да прерасте у општи сукоб, на шта је упозоравао и најпознатији светски пророк Нострадамус. Он је предвидео пооштравање односа између светских политичких сила.
Иза Црног мора и Тартарије доћи ће краљ који ће гледати Галију, прећи ће преко Аланије и Арменије и у Византији ће оставити свој крвави штап - написао је Нострадамус. Многи ове његове прогнозе тумаче данашњим догађајима, посебно зато што тензија има управо на Црном мору.

Баба Ванга
Европа ће скоро опустети због хемијског рата

Иако 2015. годину није директно поменула, чувена бугарска пророчица баба Ванга предвидела је да ће после 2014. Европа опустети због болести као последица хемијског рата. То њено пророчанство уклапа се у прогнозе неких других видовњака који сматрају да ће 2015. бити година почетка трећег светског рата.
У 2016. Европа је скоро без људи - тврдила је баба Ванга, која је предвидела да ће 2018. Кина постати нова светска сила.

Имајл Т. Чејс о „Откривењу Јовановом“
Ерупције, цунами, велики рат

Амерички тумач пророчанстава Имајл Т. Чејс тврди да „Откривење Јованово“ предвиђа скоро избијање трећег светског рата:
Јаки земљотреси, ерупције вулкана, цунамији, џиновске Сунчеве пеге, епидемије, економски хаос... Све то се наводи у „Откривењу Јовановом“. Метеор који је погодио Русију управо кад се Путин вратио на функцију председника показује да је он антихрист. Зато је могуће да би напад на Крим или можда и целу Украјину могао довести до трећег светског рата.

Извор: Курир

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Е да хоће да нас мутна вода однесе

01.01.2015 14:13

Најбоље је да све ове народе мутна вода однесе, какав развој, какав успјех економски, балканска лудница остаје лудница гдје милује луд збуњеног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стоп

01.01.2015 15:53

доста више гатара биће онако како Бог милосни нареди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хогар страсни

01.01.2015 17:59

А ста ће господа са огромним свотама на банковним рачуна, Е , дође ђаво по своје да послазе ствари како треба, па поново испоцетка.

ОДГОВОРИТЕ