Толе: Кокеза је највећа звер!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је у интервјуу за "Вечерње новости" да је Славиша Кокеза главна "звер" у српском фудбалу.

Фудбал 31.12.2014 | 23:40
Толе: Кокеза је највећа звер!

Иако последњих неколико месеци Звездан Терзић истиче као главна "опозиција" Караџићу, он сматра да није најмоћнији.

"Он је за мене само један од 16 генералних секретара српских клубова у Суперлиги. Убеђен сам да он нема моћ какву има Славиша Кокеза који је тренутно главна "звер" у српском фудбалу", рекао је Караџић.

Терзић није први челник Звезде који покушава да свргне Караџића са места председника ФСС, то траје већ неколико година.

"Са графитима и протестима против Толета почело је, сетите се сви, када је Звезда почела да игра лоше, да губи бодове, па је најлакше било оптужити Толета како краде титуле. А не погледати у своје двориште. Време је судија и показаће све. У Звезди су за последњих седам година купили само један трактор са косачицом и ништа више. На тој машини се бивши председник Лукић сликао на терену. Људи, па ја вас и данас питам: зашто сте продали Милијаша за 'тепсију рибе'?", рекао је Караџић.

Караџић је поновио да је било "чудних ствари" приликом избора челника ФС Војводине и Београда.

"Видим да је моја прича о притисцима двојице министара и једнопгградоначелника изазвала праву пометњу. Мало ко је од медија у одјецима те моје приче погодио који су то људи. Ја знам ко су, људи из Извршног одбора ФСС знају, а знају и људи у УЕФА. Засад, довољно!", рекао је Караџић за Новости.

Коментари / 0

Оставите коментар