Лалат: Не рачунам више на Мијаиловића!

Звезда полако склапа коцкице пред почетак зимских припрема 8. јануара. Тренер, Ненад Лалатовић се вратио са кратког одмора и одмах одржао састанак са управом после кога је дефинитивно јасно да клуб не рачуна на Николу Мијаиловића. Лалатовић је то потврдио у изјави за Блицспорт.

Фудбал 31.12.2014 | 10:20
Лалат: Не рачунам више на Мијаиловића!

"Одржали смо састанак и анализирали ситуацију. До сада смо довели три одбрамбена играча, Цветковића, Анђелковића и Луковића. Саво Павићевић ће дефинитивно остати у клубу, а одлука је да задржимо и перспективног Николу Антића. Због чињенице да Антић остаје и да је Анђелковић потписао, а обојица играју на тој позицији мој став је да за наставак сезоне не рачунам на Николу Мијаиловића", објаснио је Лалатовић после поменутог састанка.

После покретања дисциплинског поступка клуба против Николе Мијаиловића због напада на Милоша Босанчића, ова одлука је још један показатељ да Мијаиловић неће бити део екипе на припремама и у наставку првенства.

Подсетимо, Мијаиловић је са Босанчићем дошао у сукоб у новембру, а потом је због тога на мечу са Радничким у Крагујевцу остао без капитенске траке.

Почетком децембра медијима је у три наврата достављено "анонимно писмо" играча Црвене звезде, које је у првим словима сваког пасуса имало исписан акроним "Никола Џони", а износило је оптужбе на рад првог оперативца клуба са Маракане, Звездана Терзића. Већ тада је било јасно да ће, иако писац није откривен, епилог свега бити Мијаиловићев одлазак из клуба. Покретањем дисциплинског поступка и одлуком тренера Лалатовића та одлука је и озваничена.

Коментари / 0

Оставите коментар