Вучић: Партизан су хтјели Нијемци!

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да је једино решење за српски спорт приватизација, али да он нема снаге да се бори са тим.

Фудбал 30.12.2014 | 21:00
Вучић: Партизан су хтјели Нијемци!

"Признајем пораз, мислим да је једино решење за српски спорт приватизација", рекао је Вучић за РТС.

Он је навео да има заинтересованих за фудбалске клубове Црвена звезда и Партизан, а да су за Партизан били заинтересовани врхунски немачки клубови.

"Немоћан сам то да решим, јер сам потпуно сам по том питању. Нико не сме да им каже ништа, јер се сви плаше шта ће неко да им каже на следећој утакмици", рекао је Вучић.

Говорећи о Црвеној звезди, премијер је рекао да је руководство клуба изашло с предлогом да 51 одсто остане навијачима, а да се 49 одсто прода некоме ко ће да уложи 50 милиона евра.

"На то сам се само насмејао. На то бих могао да одговорим питањем које би било неучтиво и зато нећу то да учиним", рекао је Вучић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

лала ла ла ла ла

30.12.2014 20:06

И Партизан и Звезду дај шеику и узми свој проценат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

30.12.2014 21:16

лала ла ла ла ла кандидуј се на изборима па узми ти свој %.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

30.12.2014 22:09

Па такоје брко и хтио партизани да иду радит а бркини на море и туризам видис народе колико каснимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

30.12.2014 23:08

Ја се немогу нацудити тим директорима силним у звијезди и партизану. Ста они мисле , да це неко да улози 50 мил и да да дзабалебаросима да тросе паре . Као прво клубови су финансиски банкротирали вец одавно. Зао ми је стварно сто ово морам констатовати али ти клубови невриједе пребијене паре . Они би требали бити сретни да неко купи те клубове и да се обнове из коријена. Оцигледно је да та управа незели приватизацију и потпаљује навијаце , само да би сацували своје фотеље.

ОДГОВОРИТЕ