»Пао« организатор елитне проституције

Београдска полиција ухапсила је мушкарца осумњиченог да је организовао такозвану елитну проституцију на подручју Београда и шире, те привела пет дјевојака, осумњичених за бављење проституцијом.

Србија 26.12.2014 | 19:36
»Пао« организатор елитне проституције

Осумњичене су приведене Прекршајном суду у Београду, а због бављења проституцијом кажњене су затвором од осам дана или новчаном казном од 30.000 динара /250 евра/ до 45.000 динара /375 евра/, саопштено је из МУП-а Србије.

Приликом хапшења код мушкарца осумњиченог за организовање такозване елитне проституције пронађена су четири мобилна телефона, лаптоп, 16 мобилних телефона са такозваним златним бројевима, табеларни приказ зарада дјевојака, евиденција расхода, одштампан план за проширење посла и упутства о понашању и обавезама дјевојка.

"По основу наредбе Првог основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је претресла мобилни телефон и лаптоп осумњиченог и у њима пронашла поруке, адресе одређених особа, уплаћени новчани износ и каталоге обнажених женских особа", наводи се у саопштењу.

Против осумњиченог да је организовао елитну проституцију биће поднесена кривична пријава Првом основном јавном тужилаштву у Београду, а полиција наставља даљи рад на овом предмету.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

легализација

26.12.2014 21:45

Сто се мене тиче, ја сам за легализацију проституције, па ко воли нека изволи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мојсије са истока

26.12.2014 22:24

Ко це бре да нам пева за нову годину?

ОДГОВОРИТЕ