Колико кошта "забринутост" Крајишника?

Е, свашта у државној башти! Као СДС неће знати без СНСД-а да се понаша, а како изјави Крајишник, није добро ићи у коалицију са партијом која тврди да су Срби геноцидни.

Република Српска 26.12.2014 | 07:26
Колико кошта "забринутост" Крајишника?

Аха. Е, сад полако! С ким је он то био у коалицији пре рата, а онда одмах иза рата, само што су се пушке одложиле у шпајз?

Онда имам једно скромно питање: кад је он то икада ишта лоше изјавио о Алији Изетбеговићу или Изетбеговић о њему? Напротив. Увек су изражавали обојица високо уважавање један за другог. Проверите ако мени не верујете.

Сад одједном тешка забринутост удружених Ствараоца Републике Српске, а на све то и апел интелектуалаца сербских за Републику и њено јединство у одбрани од државне бабароге. Па опет: јесу ли се тако бринули и када се распала сербска коалиција у прошлом мандату, а СНСД са партнерима из ФБиХ лако и лагано смакнуо СДС? Нисам их чула.

Државни ниво као баук, само је један добар број потписника ове апелације заборавио изгледа да им деца раде управо у државним институцијама БиХ: што у Парламентарној скупштини БиХ, што у Министарству иностраних послова, што у Централној банци, итд, а и родбина и кумови су лагано распоређени по тих седамдесетак институција државе.

Повелик број њих у Београду, а децу им разместили овде. Можемо и поименице, бар онолико колико их ја знам, а тек кад би се повадило темељито све, не би стало у овај текст све и да се пописују као телефонски именик.Иначе, годинама говорим да ми најтеже падају паметовања из београдске заветрине. Што мало Вучићу не одашиљу какав апел за стање у Србији?

Још је лицемерније како се о томе извештава: "Више од 150 јавних личности и лидера патриотских политичких организација..." Је ли то имају тапију на патриотизам? Који? Чији? Према коме?Овако, док Мићко плаћа (нашим парама), потписује се буђава прича из деведесетих, а заборавља колико тог истог народа овде живи у апсолутном сиромаштву и ко их је осиромашио.

За њих никаквог апела нема.И пази сад ово! Позвали су политичаре у Републици Српској да се "уздрже од учешћа у било ком нивоу власти на штету српског народа". Односи ли се то, узгред буди речено, и на ентитетски ниво, који је економски ојадио властити народ?!

У ком то универзуму живе ови тзв. интелектуалци ако не виде пропале пројекте, огроман дуг (који је већи него у ФБиХ, иако ФБиХ има и кантоне и два пута више становника), пад стандарда, повећан број незапослених, корупцију која дави, већи број пензионера него запослених, непотизам који уједа директно за срце тај српски пук, за који се тако драматично наводно залажу?

Ево, и ови ствараоци ће на буџет, односно поново на плећа ове сиротиње. Не виде ни тзв. ствараоци како им народ живи, па дај да тако патриЈотски натоваре још нешто на свој вољени народ.Дакле, неки тамо тврде да су Срби геноцидни, а ми можемо бити економоцидни, односно економски сатрти властити народ. Тако му некако дође.

Јер, што би њима био јасан показатељ да Република Српска ових дана није успела да прода ни трезорске записе, па је од планираних 15 милиона продато само 1,14 милиона?! Хоће ли се поново нудити у јануару, небитно ми је. Банке их све мање узимају, а да не говорим шта о "стручњаку" говори то што их емитује крајем децембра, односно на крају фискалне године.

Можда да се одвоји и посебна емисија трезорских записа за Ствараоце?Платиће овај народ све: и рат, и крађу, и промашене пројекте, и асоцијације, а и пропале банке.Као Бобар банку, рецимо, где патриЈоте није забринула чињенице да СНСД, која их је анимирала да апелују, дугује неких шест милиона, а са миљеницима и њиховим кредитима неких 11 милиона.

Ситница. Не брине их што је из банака иначе повучено неких две милијарде кредитних средстава последњих пет-шест година, па се домаћим депозитима кредитирају власт и фондови, а не привреда. Или што су потраживања комерцијалних банака у Републици Српској од ентитета, општина и фондова социјалне заштите на крају октобра ове године била милијарду и 41 милион, а овако велики Срби преузели су на почетку свог континуираног мандата (почетком 2006. године) дуг од неких 34,7 милиона и то само општина, не фондова и не ентитета, јер таквих дуговања није било.

Ситница од увећеног дуга више од милијарду само комерцијалним банкама!Привреди је лакше да нађе ванземаљца него да дође до кредита. Осим ако није владајућима подобна фирма и у сувласништву са неким од њих, па онда директно од ИРБ-а оно на "дођем ти једног дана", а можда и никада, следом примера Бобар банке и намере да се ликвидира и заташка апсолутно све.Важно је да се чује "Боже правде" на скупу, а правде ни за семена!

Да не кажем ни од корова, јер коров, посебно онај људски, лагано убија све добро у нама. Кад већ нисмо знали да разликујемо жито од кукоља, а за амброзију мислили да је украсна биљка. И тако деценијама. Ваљаће једна широка акција плевљења, јер стара пословица каже да тамо где је коров, не може ништа друго расти, па нам готово ниједна леја у државном врту не успева.

 

Дипл.екон.Светлана Цениц

Коментари / 56

Оставите коментар
Name

Мики

26.12.2014 06:46

Занимљиво да се није огласио о дешавањима у БОБАР банци???!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

26.12.2014 06:58

Једина истина у свему, Републику Српску у ситуацију у којој се налази, без финансијских средстава без привреднух потенцијала доведоше ванземаљци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

26.12.2014 07:00

Свака част за текст,истина од слова до слова. Крај им је све ближе,ништа и нико им помоћи не може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАПАГАЈ

26.12.2014 07:18

Бити задовољан у РС значи бити - БОГАТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА П

26.12.2014 07:22

МИ СМО НАЈ ЛОПОВСКИЈИ НАРОД. КРАДЕМО ОД ДРЖАВЕ, ГРАДА, ОПШТИНЕ, ФИРМЕ, КУМА, ПРИЈАТЕЉА ПА И ОД САМОГ СЕБЕ. АКО ЈЕ ЗАНИМЉИВО ДА СЕ НИЈЕ ОГЛАСИО О ДЕШАВАЊИМА У БОБАР БАНЦИ, ЗАНИМЉИВО ЈЕ СВЕ ОСИМ ДА ЈЕ УХАПШЕНО НАЈМАЊЕ ДЕСЕТ ЉУДИ НА ЧЕЛУ СА ЊИМ. АЛИ МАЛО СУТРА НАРОД ЈЕ БАГРА, КАКО ОН РЕЧЕ ЗА СВОГ МИНИСТРА БОГДАНИЋА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

26.12.2014 07:26

Волим нашу браћу с друге стране Дрине, међутим не волим лажне патриоте и политичаре. Вучић одједном заволио Додика, значи уплетен је у његове послове. Нико не спомиње Бобар банку, наводно нека угроженост, по обичају прашина у оћи док се не покраде преостало и купе станови и куће у Србији, па онда одосмо одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

26.12.2014 07:30

Прије неколико дана имао сам прилику слушати предавање госпође Ценић на тему начина трошења јавног новца... Подаци су фрапантни,износ вањског дуга и дуга институција према комерцијаним банкама је застрашујући... А то је приоритет и из остварених прихода примарно се "сервисира вањски дуг",за ниже нивое власти оно шта преостане... А тога ће бити све мање ако се буде повећавао овај већ постојећи дуг... По тим подацима које је госпођа Ценић презентирала закључно са крајем септембра 2014. стање у ФБиХ (по питању дуга) није добро,али морам рећи да је РС-у много горе,на жалост... Заиста има разлога да се обичан човјек (нарочито у РС-у,бар у овом тренутку,ако се шта не промијени на боље) забрине над оним што нам може донијети ова нова 2015. године... Али,надати се бољем... Поздрав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компа

26.12.2014 07:32

Ако је ишта добро урадио Босић,онда је то што је склонио овакве као Крајишник. То је оно што ми се највише свиђа у политици нових СДС-оваца. А што се тиче самог Крајишника, он се труди да се ували у политичко-пословни миље и активира своје давно започете послове. А ми добро знамо коме припада тај миље. Зато, Момо, знамо твоју намјеру, то је да сачуваш добропозициониране положаје своје дјеце у Централној банци и да завршиш и активираш своје пројекте. А што се тиче српског народа-баш тебе брига за њега, спаси нас од себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНАГА НАРОДА

26.12.2014 07:38

Па дајте висе изказите са тим именима оних које помињете. Све несто прицамо, критикујемо, оптузујемо а нигдје имена. Да вудимо ција то дјеца раде у дрзавним институцијама а из орикрајка (Београда и слицно ) критикују. Све лијепо рекла а није рекла ко су ти људи, како им се зову дјеца, гдје то раде. Да и народ зна па кад се буде гласало да то има у виду. Овако, "неки људи, нека дјеца, неки лопови,...." а вријеме пролази и дрзава и народ пропада. Бице да су ипак сви исти. Нема ниста док не додју млади и постени. Само да ли има таквих ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

26.12.2014 07:50

"Магарци се не мијењају ;мишљење" "Вук мјења длаку ,али не ћуд" Народне изреке. "Обрван" кад је дошао на аеродром ,имао сам мишљење ,да ће остати исти.Похлепа је његова диагноза ,од кад смо га звали "Обрван".Тад је он био исти ,као сад болестан од похлепе и не мијења се.Прилике му то дозвољавају ,а Босић је био наиван ,кад је мислио другачије. Не излечив је то облик обољења изгледа.Рекли су то и многи други. Свим верницима католичке вероисповести желим сретан Божоћ,а осталим добрим људима свеколико лично и породично добро. ИСКРЕНО И ПОШТЕНО....Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

26.12.2014 07:59

Иза фашиста је нешто остало!Народ се опорављао, рађао, школовао, уздизао... Иза милорада додика неће остати ништа! Пустош, похарана земља,опљачкана земља, остарјела земља...јади и чемер!!! Предлажем да под хитно промјенимо име! Прво што ми пада на памет је - ЧЕРНОБИЛ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

26.12.2014 08:00

Господја је била политицар,да је била добра,била би дио власти и данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

26.12.2014 08:01

Колико коста Крајисник и њему слицни? Па костају 1.000КМ или запослење неког из узе фамилије. Ето колико... имамо сви своју цијену која је видимо заиста смјесна, бједна, понизавајуца али се нико не пита засто смо досли до тога да смо сви јефтини, за Бају смо сви прејефтини... 1% за пензионере, 2000КМ за Мисицку, Белензаду, Ракуља... 400КМ за раднике док посланици примају од 2500 до 7000КМ и мрљају од сједнице до сједнице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

26.12.2014 08:04

Патриотизам и одбрана РС се сада плаца и то видимо дебело, док 92 године патриотизам је био несто друго и није се плацао као данас Додику, Радмановицу, Иваницу..свим политицарима у скупстини РС и органима на нивоу БИХ. А борци? Суте, и самоо суте, а нови преседник борацке постаје нови Цургуз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранко

26.12.2014 08:09

Браво велемајсторе, браво шефице, још само конкретизуј имена, обичан народ презивљава, не може "пофатати" имена свих забринутих из Београда, додо све чини да остане на власти на нивоу, њему невољене бе-ха, види не само да му измиче, него и да це иста инструментима које јој стоје, дакле системски,да претреса многе афере резима, и спирица, осталих. Помоц са стране врлиз интелектуалаца це бити све мања, јер нема више пара, па засто помоц и забринутост нису исказали када је била поплава, дјаба му готов је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИТАР ИИ

26.12.2014 08:17

СВАКИ ПРЕДСЈЕДНИК БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ БИЋЕ ЋУРГУЗ. КАКО НАМ ЈЕ ТАКО НАМ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

26.12.2014 08:24

потписујем текст.јос је и благ треба јаце осути истину. поједосе нас наси скакавци, лопови, квази патриоте, подобни увлакаци, интелектуалци закупљени. докле ли це овако?дусе немају,па како це све испасти,видицемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

допуна

26.12.2014 08:37

господине Перо, нисте поменули наше "патриоте", сенаторе, и њима је баја дао плате, сваки мјесец преко 800КМ, и они као Академска заједница ћуте ли ћуте, сраам их да буде, продане душе. шта ми хоћемо да једна жена, госпођа Ценић све преузме на своја плећа и да нам све она објелодани, да је још и критикујемо, а интелектуална елита само ћути, прозовимо те силне академике и остале како ћуте, је ли то тај патриотизам?? сами коров, такви смо и већина интелектулне елите ради интензивно на нашем пропадању, јадно и жалосно, да ли имају савјест или само виле народне паре, паразити????

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

26.12.2014 08:51

Послали га да мири Србе (СДС и СНСД)???!!!Питам се који је крајњи циљ овог манипулатора? Ваљда знају његови налогодавци! А да,да не заборавим има и Крајишник свој циљ-новац. Босићу свака част

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛА (ОСТОЈА)

26.12.2014 08:51

Додик је напоком РС учинио сигурном. Овакву презадужену је неће ни Србија, а Бакир од ње бјежи ко од шејтана хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

26.12.2014 08:52

СВЈЕТЛАНА, ОВОГ НЕ ТРЕБА КОМЕНТАРИСАТИ, ЈЕР ДАВАЊЕМ МЕДИЈСКОГ ПРОСТОРА САМО МУ ЈОС ВИСЕ ДИЗЕМО РЕП, ЈЕР НАРОД ЗНА КО ЈЕ ОН, НЕКА ИДЕ ДУСАНИЦУ, ПА НЕКА ЊЕГА ОЗИВИ КОЈИ НИ КРАДУЦИ НЕ ЗНА ГДЈЕ ЈЕ ЛИЈЕВО А ГДЈЕ ДЕСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мементо Сараиево

26.12.2014 08:55

Момчило Крајнишник - творац егзодуса Срба из Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

26.12.2014 08:55

Патриотске странке и интелектуалци из Београда у својим накнадним изјавама након реаговања Босића (СДС-а)покушавају да ублаже своју грешку, јер су схватили да ми који живимо у Републици Српској добро знамо да то није подршке Републици Српској него подршка Додику криминалу и корупцији.Послије овог промашаја ако желе да се искупе нека осуде криминал корупцију,непотизам у институцијама власти(куповину посланика за скупштинску већину)...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

26.12.2014 09:03

А СТО ЈЕ МЕДЈУНАРОДНА ЗАЈЕДНИЦА ПРИТИСКАЛА ДОДИКА ДА ЦЕНИЦКУ СТАВИ У ВЛАДУ СРПСКЕ.ДОДИК НИЈЕ НИ ПОМИСЛИО ДА ЈЕ СТАВИ ЈЕР ВИСЕ ВОЛИ САРАЈЕВО И ФЕДЕРАЦИЈУ А НЕКИ ЈЕ СТРУЦЊАК...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

26.12.2014 09:06

Наш народ каже: "Магарци се не мијењају ;мишљење" "Вук мјења длаку ,али не ћуд" Народне изреке. У рату познати "Обрван" кад је дошао на аеродром ,имао сам мишљење ,да ће остати исти.Похлепа је његова диагноза ,од кад смо га звали "Обрван"и кад је "таблице "производио и мијењао данас цирилица сутра латиница и опет.Сјећамо се тога.Тад је он био исти ,као сад "болестан" од похлепе и не мијења се.Прилике му то дозвољавају ,а Босић је био наиван ,кад је мислио другачије. Не излечив је то облик обољења изгледа.Рекли су то и многи други. Свим верницима католичке вероисповести желим сретан Божоћ,а осталим добрим људима свеколико лично и породично добро. ИСКРЕНО И ПОШТЕНО....Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Папагај

26.12.2014 09:30

Пре бих рекао БИТИ ПОЛИТИЧАР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горцин

26.12.2014 09:31

СВЕ ЈЕ ОВО ТАЦНО СТО ЈЕ РЕКЛА ЦЕНИЦЕВА. ЈА САМ ЈЕДАН ОД СТВАРАЛАЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА СЕ УЦЛАНХИМ У ПРИВАТНО ДРУШТВО МОМЕ КРАЈИСНИКА. ДАВНО САМ НАПУСТИО СДС И НИТ ИХ БРАНИМ НИТИ НАПАДАМ, А МОМО БЕЗУСПЈЕСНО ПОКУСАВА ПОЦИЈЕПАТИ СДС И СВОЈ ДИО ПРИПОЈИТИ ДОДИКУ. МОРАМ РЕЦИ ДА БОСИЦ ПОРЕД МНОГИХ ПРОМАСАЈА САДА ИМА ПРАВО И ТРЕБА ОТКАЦИТИ И ТЗВ. ОСНИВАЦЕ И ТАКОЗВАНЕ БЕОГРАДСКЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ја ба

26.12.2014 09:34

Реце једном један цово: "Додик је постављен да РС укине на економски нацин". И видите, нико му ниста не мозе. Пред васим оцима и уз вас глас полако је гаси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиромак

26.12.2014 09:49

Ево господо ја оснивам сиротињску странку и знам да цу имати највисе цланова и нај јефтинија странка (дзаба) или бесплатно примамо и политицаре !!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ СДС

26.12.2014 09:53

Мени је причала некадашњи Омбудсмен БиХ, да је она у току рата улазила са делагацијом у тада "опкољено Сарајево" и да је свједок да је лично Крајишник у најгорем времену рата лично Алији Изетебговићу поклониои пиштољ с посветом те да су управо као што Ценичка пише Крајишник и Изетбеговић у међусобној комуникацији били толико блиски да су се томе сви чудили и Срби и Бошњаци и међународни посредници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

26.12.2014 10:10

Кошта онолико колико му Додик понуди-ништа више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ма ја ба

26.12.2014 10:31

Рече други човјек:ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

26.12.2014 10:36

1945-1965 Из пепела нешто ниче:1995-2015 Све се претвара у пепео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

26.12.2014 10:45

Колико вриједи Момчило Крајишник? Ни пребијене паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Око соколово

26.12.2014 10:51

ОН можда ништа,а капитал који има??

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеСасарс

26.12.2014 10:56

Мислиш на Зеницу или Сарајево.Стварно је велика загађеност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

26.12.2014 11:04

Обрвана треба питати колико је наплатио пад Крајне,предају Сарајева и колико за њега врједе сви они дјецаци од 18 година који изгинусе у задњих 4 мјесеца рата вјерујуци да нису издани те се нису хтјели повуци са фронта?Све ти проклето било ОБРВАНЕ!Свака цаст Босицу и СДСу јер овим бандитима треба судити српски народ али по кратком поступку.Само им испитајте порјекло имовине те це вам бити јасно засто је ОБРВАН носио дарове Алији а Алија Обрвану,док су дјеца гинула на обе стране сљам је зарадјивао милионе мјесецно а сада свима нама продају прице о патриотизму.СВЕ ВАМ ПРОКЛЕТО БИЛО БАНДО ЛОПОВСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

26.12.2014 11:09

Ре "Ре Око соколово". Капитал који си споменуо, не припада Момчилу Крајишнику иако се формално води на његово име, имена чланова његове уже и шире фамилије, његових пајташа. Није то поштено зарадјен капитал. Отето од државе и народа. Мора бити враћено назад. С посебним каматама!!! О том ће се побринути они који буду имплементирали закон о поријеклу имовине. Сви багрови у РС су уствари забринути само због упорног настојања новог руководства СДСа да се тај закон усвоји у Скупштини и да он постане газда у овој вукојебини. Само тај закон и може очистити ову септичку јаму. И биће очишћена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

26.12.2014 11:12

Ова зена је најпаметнија дама која се икад појавила и стета је сто није имала потпуну прилику да се показе у пуном свјетлу. свака јој је на мјесту свака цаст Светлана,тако размисља нормална и реална особа

ОДГОВОРИТЕ
Name

нонаме

26.12.2014 11:14

Цецо, свака ти је златна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блогери мало охладите

26.12.2014 11:20

Пустите на миру мало Ракуља,Мисицку,Крајисника не због њих него због нас.Превелик знацај им придајемо зато их треба једно вријеме скинути из коментара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

26.12.2014 11:23

Горан ВРС, исправно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

26.12.2014 11:34

Ре ГОРАН ВСР:Одличан коментар.Пословица каже:Врана врани...Свака странка треба у својим редовима да"ОПЕРЕ ПРЉАВ ВЕШ".А то је признат чеш немогуће.Народ гладује,а они све безобразнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рабин

26.12.2014 11:41

Крајисник је Крајисник, он је своје одробијо и уверио се каквом народу припада, и за кога се борио и робијао, па цовек вади закопано злато које улазе у бизнс, говореци самом себи да се богдо нисам ни у ста плео, мој зивот је исувисе кратак да се ја зајебавам са сиротињом рајом,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило-рад

26.12.2014 12:10

Сарајевски егзодус, неко спомену, хвалим те боже, па мислио сам да је то Моми опроштено-заборављено.Ето једног од разлога што је био добар са Изетбеговићем а јадни народе брзо бјежите са своје вјековне територије у непознато и.... И нико му никад не рече ни помакни се. Не могу да вјерујем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дода јуниор

26.12.2014 13:17

шта ти Ценићка знаш, то су Додине(президентове) паре има право да троши како хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

26.12.2014 13:19

Смета Моми вецина у СА,а гура сестрица Љубису Владусица СДС-у за министра финансија.Како це дозволити да га бира СДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

26.12.2014 14:00

Задње вријеме је дошло када на мјесто економисте дође новинар или на мјесто новинара дође економиста, па још дипломирани. Поштована госпођо Ценић, ви као дипл.економиста можете много помоћи у превазилажењу проблема у којима се налази Република Српска. Уосталом били сте накда дио власти, те вам искуства не мањка. У то вријеме, добро се сјећам, било је сличних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благиx

26.12.2014 14:41

Дефинитивно, жена погађа суштину! Свака јој част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

26.12.2014 15:23

Како знамо у Централној банци ради кћерка а и син негдје и Сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

26.12.2014 18:26

ОВАКО ЈЕ И КАЧАВЕНДА ДАО ПОДРШКУ НЕСРЕТНОМ РУДОЊИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанске кише

26.12.2014 19:00

Светлана Светлана, знаш ли да је за нас 17. вијек, Додик, Крајишник, ствараоци, БГ 'интелектуалци', непотизам, корупција, биједа и безнађе, безобразлук и којештарије..

ОДГОВОРИТЕ
Name

све срби

27.12.2014 22:42

Како није срамота Крајисника да он прица о српству, па кад је Хаг подигао оптузницу против њега, он је молио Фахрију Каркина да га брани... Професорице Цениц, респект за свако слово и текст који написете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

28.12.2014 10:05

Крајисник се мора приклонити власти да би сацувао капитал стецен у протеклом рату,док смо се ми будале како изјави његов тајкун из Прњавора,борили за РС.Волио бих да нам Крајисник лицно објасни какве везе има он са компанијом Дусаниц јер и знамо несто о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

имењак

28.12.2014 15:31

због њега цу промијенити име...

ОДГОВОРИТЕ
Name

руза крсиц цолиц

30.12.2014 01:35

Постована господјо Ви сте дама за сваку похвалу и знам да сте патриота број један да вас то муци и боли дубоко у дуси за народ који је заиста остецен у сваком погледу.Све то води нестанку народа који то не заслузује,али ја као и остали припадници тог српског народа имам зељу да се то промени постоји ли нацин да се то промени,а мислим да има таквих јос као сто сте ви и да поцистите све те лопове и лазове.Кад погледам у Скупстини седнице, згаде ми се.Ја не зивим тамо,али ми је зао народа.Мислим да постоји нацин и да би требало урадити несто барем за будуца поколења.Хвала вам за текст.

ОДГОВОРИТЕ