Тузла: Наставник насрнуо на ученика

Родитељи ученика деветог разреда ОШ "Центар" у Тузли пријавили су полицији, надлежној кантоналној инспекцији и Просвјетно-педагошком заводу наставника физичког васпитања Самира С. јер је, како наводе, протекле сриједе насрнуо на њиховог сина.

Босна и Херцеговина 25.12.2014 | 20:03
Тузла: Наставник насрнуо на ученика

Немили догађај одиграо се на одбојкашкој утакмици између ученика ОШ "Центар" и ОШ "Кисељак", пише Клиx.ба.

"Наш син је на тој утакмици био гледалац. У једном тренутку дошло је до кошкања између два ученика који су били судионици утакмице. Обојица су искључени, а наш син је кренуо да се врати на наставу. Ученици ОШ 'Кисељак' почели су му упућивати пријетње из њему непознатих разлога".

"Убрзо је дошао наставник ОШ 'Кисељак', који је отјерао своје ученике и почео причати са нашим сином. Тада је дошао наставник Самир, који предаје у ОШ 'Центар', ударио га по леђима и поцијепао му мајицу", кажу родитељи нападнутог ученика.

Сутрадан су отишли у ОШ "Центар" како би се информисали о спорном догађају. Сусрели су се са наставником, који је негирао наводе.

"Рекли смо му да није проблем то што он негира, али смо одмах послије тога случај пријавили полицији, надлежној инспекцији и Просвјетно-педагошком заводу па нека они истраже шта се догодило. Плаћамо обезбјеђење у школи, а дјецу нам нападају наставници", кажу огорчени родитељи.

У ОШ "Центар" навели су како ће обавити разговор са наставником, родитељима и учеником.

Такође, очекују званичне извјештаје ПУ Тузла како би се предузеле законом предвиђене мјере.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

26.12.2014 09:31

Сва среца па су дјеца добра и лијепо васпитана

ОДГОВОРИТЕ