Тузла: Пронађена дрога и наоружање

Више лица приведено је на подручју Тузланског кантона, а током претреса на 19 локација пронађено је оружје и дрога, саопштено је данас из кантоналног МУП-а.

Босна и Херцеговина 23.12.2014 | 18:20
Тузла: Пронађена дрога и наоружање

Против лица чији су иницијали Ш.А. из Тузле, те М.Ј. и Џ.С. из Грачанице биће достављен извјештај Кантоналном тужилаштву због сумње да су починили кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет дрога.

Због сумње да су починили кривично дјело посједовање и омогућавање уживања дрога извјештај ће бити поднесен против лица чији су иницијали Х.А. из Живиница, П.А. из Калесије и М.Д. из Тузле.

Против лица чији су иницијали Ф.О. из Сребреника биће поднесен извјештај због сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја.

Приликом претреса стамбених, помоћних и других објеката, возила и лица на 19 локација на подручју Тузланског кантона пронађена је ловачка и пушка двоцјевка, 12 патрона за пушку, оквир за аутоматску пушку и 48 метака различитих калибара.

Осим оружја, пронађено је и 35 мањих паковања канабиса, седам мањих паковања спида, дигитална вага, по двије шприце и игле, као и одређена количина канабиса, сјеменки канабиса и други предмети.

Претреси су извршени од 16. до 23. децембра према оперативном плану и наредбама општинских судова.

Коментари / 0

Оставите коментар