Криминал је највећа пријетња Српској

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић изјавио је да је веома изненађен Апелом потписаном од 150 интлектуалаца и јавних радника Србије, који су, како истиче "насјели на Додикову причу о директној угрожености Републике Српске,а која се своди на то да без њега на власти нема Републике Српске, јер су сви остали издајници."

Република Српска 23.12.2014 | 16:16
Криминал је највећа пријетња Српској

"Већ дуже вријеме Додик сије страх да је Српска угрожена, да има унутрашње непријатеље да су сви они који нису у и око СНСД-а, страни плаћеници.Нажалост,то се примило код одређеног броја људи који не живе у РС и који нису довољно информисани. Знам да има пуно људи у Србији који су добронамјерни и оправдано забринути за будућност Републике Српске.Чини ми се да је један број њих изманипулисан Додиковом причом, која треба да прикрије стварне проблеме и веома тешко социјално и економско стање и криминал у невјероватних размјера у РС", истакао је Босић у разговору агенцији Онаса.

Он је подсјетио да се кроз цјелокупно политичко дјеловање СДС-а води борба за очување Републике Српске коју је заједно са српским народом, као политички лидер,створила управо Српска демократска странка.

"Мене нарочито изненађује да су заговорници таквих ставова из Србије они људи које је Додик највише прогањао и који су највише пропатили због политике коју су водили Додик и његови партнери у ранијем периоду.Чуди ме и то што позивајући на политичко јединство у РС, нико се од свих тих људи ни једном није обратио захтијевајући од Додика да не руши јединство у Сарајеву које смо постигли у прошлом мандату и тако запечати могућност даљег заједничког дјеловања свих из РС у заједничким институцијама у Сарајеву.Зато ми се ово чини да је ово ипак дио Додикове наручене кампање због губитка власти на нивоу заједничких органа у БиХ .Евиднетно је да је значајан дио његових кадрова био удомљен и да Додик губитком великог дијела власти,не само на нивоу БиХ већ и у РС гдје се његови партнери појављују са већим апетитима,осјећа угроженим. Он је изгубио много конаца контроле власти и покушава да додатним плашењем народа о пропасти РС скрене пажњу од чињенице да ми све дубље и дубље тонемо у биједу, у задуженост, у корупцију и криминал", прецизирао је Младен Босић.

Због тога Босић сматра да је Република Српска заиста у опасности,али од економског урушавања до кога је својом влашћу довео Милорад Додик и његов СНСД-а и то, се нажалост, неће промијенити јер нова Влада РС нема капацитет да промијени стање.

"Република Српска се већ одавно налази на економској странпутици и великом паду привредних активности. Именујући Жељку Цвијановић за предсјендика Владе и подржавајући овакав састав будуће Владе,Додик показује да игнорише стварне проблеме и стварну опасност по РС. Убјеђен сма да је сам врх власти на челу са Милорадом Додиком покровитељ корупције и оваквог стања, јер они владају скоро десет година без икаквих опструкција. Корупација у РС постаје нормална ствар на коју више нико не обраћа пажњу. Ова власт се неможе обрачунати са криминалом и корупцијом, као што се то десило у Србији.Бојим се да ћемо доћи у безизлазну ситуацију ако се овако настави. Наставља се пљачка РС,недавно је пропала Бобар банка, тако је било са Глиницом, милиони марака су украдени и нико не одговара. То је страшно", наглашава Босић.

Коментаришући чињеницу да је само један министар у новој Влади РС из источног дијела РС, Босић је подсјетио да ни у ранијим Владама Српске које је састављао Додик, није било министара из овог дијела Српске.

"И у ранијим владама доминирали су кадрови из његовог ужег територијалног и личног окружења јер њему није важна равномјерна територијална заступљеност. Њему је најбитнија лојалност људи који су око њега.То је и једина карактеристика која је квалификовала Жељку Цвијановић да буде предложена за мандатара,а не стручност.Зато смо ми забринути за судбину РС" истакао је Босић.

Што се тиче формирања власти на нивоу БиХ, Босић, који је и копредсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ, не очекује веће проблеме у сарадњим између Савјета министара и Владе Републике Српске,будући да није први пут да се двије различите коалиције формирају Владу РС, односно Савјет министара БиХ.

"Захтјев који се пред нас поставља је да свако у складу са уставним овлашћењима и Дејтонским мировним споразумом ради свој посао и да сарађују штитећи интересе грађана РС који су их бирали.Нова власт са нивоа БиХ и СДС у капацитету у коме буде учествовао у тој власти свакако ће сарађивати са Владом РС, али не начин да добија директиве од ње. Ми ћемо штитити интересе свих грађана РС а не само одређене политичке елите окупљене у актуелној већини.Свако онај ко помишља да бисмо ми у Савјету министара урадили нешто против интереса Републике Српске и њених грађана насједа на јефтину Додикову причу о издајницима и његовом патриотизму" подсјетио је Босић.

Изразио је очекивање да актуелни неспоразуми између каоалициних партнера у Федерацији БиХ, који чине власт на нивоу зајендичких органа, неће битније утицати на формирање Савјета министара БиХ.

"Већ сада је све кристално јасно.Зна се име мандатара, колико ће ко добити министарства и како ће изгледати будућа власт.Ми немамо намјеру да отимамо власт од ентитета и преносимо надлежности на ниво БиХ,већ да све што је ингеренција ентитета и даље буде искључиво њихова надлежност", закључио је предсједник Српске демократске странке Младен Босић.

Коментари / 60

Оставите коментар
Name

Остоја

23.12.2014 11:37

Која злоба, криминал највеца претња Републици Српској, криминал је темељ Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

23.12.2014 11:38

Кад погледас списак ко је потписао ту петицију видјецес да су то само људи заробљени у 90-им. Пуна подрска Младене. А ови потписници и њихова мрацна визија је на сву срецу по нас Србе конацно мртва.Додик треба да се забрине висе од тебе.Ако је спао на Сесеља и ове мрацне умове да га бране онда је готов дефиниривно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

23.12.2014 11:41

Баја прича и скреће пажњу са криминала и лоповлука.Прљавим новцем купио је све око себе па и интелектуалце који се уз кафицу код Коња брину за судбину Републике Српске.Нека хвала ,само уживајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

23.12.2014 11:41

Криминал СНСД, и Милокрад Додик су унистили РС за коју толика дјеца изгинусе, јел тако требало?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

23.12.2014 11:43

Има ли начина да се супроставимо криминалцима, да им станемо коначно на пут да нас не уништавају.? Формирајте власт на нивоу Бих и коначно почните се бавити са криминалцима. Доста су нас ништили, ваљда треба да дође крај и њиховом криминалу, и свако да одговара за своје злодјело , за криминал и кориупцију.Господине, Босићу, вјерујемо у Вас дајте коначно нешто урадите по питању криминала, то нас грађане БиХ унушти, а нарочито грађане РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

23.12.2014 11:47

Е нека си се и ти огласио домаћине! Скоро смо били заборавили како изгледаш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

23.12.2014 11:48

Браво Младене мора им се све отворено рећи. Мораш се појавити на некој од телевизија у Србији ако уопште дозвољавају. Народ у Србији је неинформисан а та група жутих мрава је недобронамјерна. Обични су болесници. И ти и савез за промјене, морате отворено рећи јавности да Србију и данас контролише организовани криминал. Њихови интереси су угрожени а не Република Српска. А ми смо угрожени само од њих. Додик се по медијима у Србији врти нон-стоп а тебе нема никако. Ако немаш времена, пошаљи замјенике. ... Савез за промјене је изборе и изгубио јер је правагнула кампања из Србије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ СДС

23.12.2014 11:50

Потписници петиције су Додикови "играчи", који тиме намјеравају ударити на руководство СДС-а, да опет оцрне СДС а прави смутљивац је управо Додик и СНСД, који муте међусрпску слогу и стварају заваду неоснованим подметањима о неким издајама и причама о издајницима а што спомену и предсједник Босић.Пуна подршка руководству СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаро

23.12.2014 11:51

Омере и Мирзете не брините се за Српску, гледајте посла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

23.12.2014 11:54

Господине Босићу све сте у праву. Понекад када слушам људе из Србије ,да ли обичне, политичаре или интелектуалце помислим да сам ја или они пао с Марса.Они у лакташком лопову виде браниоца српства. Појма немају шта је све човјек уништио и покрао.Неки и знају али имају интерес да ћуте. Лакташки лопов има јак лоби у Србији који највјероватније дебело плаћа. Сјетите се само да је и Патријарха на неки начин довео дан уочи избора да му да подршку.Зато СДС и Савез за промјене морају и у Србији порадити да се чује и другачије мишљење од мишљења лакташког лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пријатељ

23.12.2014 12:00

Јаро,не секирај се !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

23.12.2014 12:04

Каква претња, највећа претња за уништење Реп. Српске је корупција и криминал. Босићу само напред, недај се криминалцима. Само напред, Босићу уз вас је народ. Криминалцима треба да дође крај коначно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСИ

23.12.2014 12:04

ВИСЕ ЈЕ МОЈ ГАЗДА ЉУБО ЦУБИЦ НАПРАВИО СТЕТЕ ЗА РС ОД СВИХ РОБИЈАСА СТО ЛЕЗЕ У ЗАТВОРИМА ЗАДЊИХ 20 ГОД ЈЕР ОН ЈЕ СА НИСКОГРАДЊОМ УКРАО МАЈМАЊЕ ПОЛА МИЛИЈАРДЕ И СВЕ У СПРЕЗИ СА ВЛАСЦУ И ДАН ДАНАС КРАДЕ И САДА КРАДЕ ДОК ОВО ПИСЕМ Е ОД ОВАКВИХ СЕ ЦУВА РС АЛИ ОВО МОЗЕ СТАТИ САМО УСТАНКОМ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ја ба

23.12.2014 12:06

Додик је добар за Босну и Херцеговину!!!! Зелим да се одрзи на власти колико је год могуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алгол

23.12.2014 12:09

СДС је деведесетих био црн да сам мислио да нико црњи не мозе бити. СНСД и Додик су их надмасили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас ралума

23.12.2014 12:14

На правом си путу Младене дефинитивно. Идес тезим али исправним путем,и видио си ко су полтрони и улизице,све је изасло на поврсину и отворило ти оци. Медју потписницима има и људи који мисле искрено али их је обмано једноставно,а знамо да је мајстор обмане,страха и преваре. Имас огромну подрску народа који зна да си у праву,странке у којој си предсједник,свих цланица савеза и мислим власти у Србији,јер су и они суоцени са оваквим стварима. Полако постајес водја једне нове Р.С.ово стање је неодрзиво сви знају,зато они вас хоце да увуку у свој брлог,па да будете исти. Мислим да цес брзих дана постати премијер и то нас мора и мозе спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полако

23.12.2014 12:15

...се ради на подјели интереса народа унутар РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранко

23.12.2014 12:38

Пуна подрска Савезу за промјене и лично Босицу, морамо схватити да је Додикова хоботница расирила пипке, да је тешко демаскирати срамну улогу резима у криминалу, и свему што је лоше по Републику, то је процес, ал полако, све долази на своје, прије свега кроз систем и указивањем чињењица, падају заститне маске многих, пасће и Додикова, неће народ да сути, ево и "његови" Радојчић и остали се буде, напросто то је незаустављиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лол

23.12.2014 12:42

Криминалци се увијек бране национализмом !Ово важи за све криминалце бивше Југославије !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лав

23.12.2014 12:50

Тешко Богу са нама какви смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фритз

23.12.2014 12:55

А да не би ти Босићу да га замијениш? Добро јутро Колумбо, а сада иди види има ли ме напољу. Вјеровао сам у СДС али, немате ви човече кадра. Само сте квалификовани да дајете дневне изјаве, и ништа више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

23.12.2014 13:13

фритз А ко је по теби добар кадар? Душанка Мајкић? :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

23.12.2014 13:20

Једина претња Републици Српској си ти Босићу и твој бн!

ОДГОВОРИТЕ
Name

посавски гонич

23.12.2014 13:41

Браво Босицу, свака цаст не дај да те багра увуце у свој муљ, него како казе Св. Сава: "Право ходи својим ногама и путеве своје исправљај". Не могу ти наци мрље у биографији и то их доводи до лудила, па измисљају неке завјере и тобозње издајство и слуганство, и то диван-борци са Дедиња и Палилуле сто су цитав рат гуслали о цојству и давали нам вербалну и никакву другу подрску разне Дјоге, Ноге и остала багра, а они и њихова дјеца се баскарили по Београду док су најбољи синови и омладина остављали младост и здравље по блатњавим рововима и гудурама, а овдје додју да се огребу за неки хонорар од неке дрзавне установе за издавање тзв књига које убједјен сам ни они сами ни њихове породице не цитају, а после кад се намире назад у БГ и не јављају се док има ста да се крцка од биједе одвојене од уста браце преко Дрине. И сад се они брину за мене!? Камо силна брига интелектуалаца кад је била поплава, ста се тада не јависе ти силни дусебризници? Камо књизевне вецери хуманитарног карактера за напацену брацу? Нигдје не видјох ни један камион помоци од насег гусларског Парнаса из круга двојке. Камо позив на јединство прије састављања Владе РС? Тоцак промјена се покренуо, и то покренуо га је народ који овдје зиви и коме је догорило, и ниста га не мозе зауставити а поготово не некакав геријатријски центар са Дедиња и то је оно сто смета господи коа прима апаназе из будзета РС од насе биједе и лагодно зиви у Бгд, а ниста не дају заузврат осим измисљања неких невидљивих непријатеља. Само напријед до конацне побједе над СНСД-овом криминалном хоботницом, висе нема назад,ако их ови лицемјери бране знај да си на правом путу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕВЕСИЊАЦ

23.12.2014 13:57

ПОДРСКА ПРЕДСЈЕДНИКУ ДОДИКУ ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ!!! НЕ ДОЗВОЛИТЕ ИЗДАЈНИЦИМА КОЈИ СУ СПРЕМНИ ДА ЗАРАД СВОЈИХ ПЛАТА, НАРУСЕ ИНТЕРЕСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

23.12.2014 14:05

Србија је препуна оних сто их ти називас интелектуалцима, а који за народне паре лобирају за Додика а сви знамо његову прослост откуд дезертер да толико брине о РС да ли се овај глупи народ пали на ову његову прицу вјероватно они који нису дозивјели рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиви камен

23.12.2014 14:18

НЕВЕСИЊАЦ, имаш мозга колико и мува. Радован је давно прозрео Милошевића и откачио га. Послије Радована није било играча западно од Дрине који се могао супротставити хијенама из Београда. Крајње је вријеме. Нека се ваде сами а не нама. Наше крви су се довољно напили. Пију је већ 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

23.12.2014 14:19

Какав си ти јадни и корумпирани невесињац? Вјероватно је и теби баја дао 20 литара горива за глас. Твојом изјавом пљујес по цеститим и постеним Невесињцима који се нису продали за литар горива,јер такви би и вјеру дали за 100 марака

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

23.12.2014 14:28

ЗА НЕВЕСИЊЦА Ја сам из Херцеговине и од већине честитих Херцеговаца Додик нема подршку! То зло већина поштених Херцеговаца жели видјети иза решетака! Он има подршку од оних који су се продали за ситне паре дезертерима таминџији и Додику, у које и ти спадаш. На шта спаде Невесиње, нисам могао вјеровати.... Невесињци постадоше дезертерови папци :))))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

23.12.2014 14:58

Ре Остоја:Дали прочита оно што си написап или те нака "мржња"заслепила.Па темељ СРПСКЕ чини сдс,који са нама борцима исту створи.По теби чемо за пар година заборавити оне који су нас водили,те пљувати по онима који су бранили и одбранили СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска

23.12.2014 15:19

Пуна подрска Босицу и савезу.Апсулутно сте у праву.Народ вас посматра само издрзите.Ако овако наставите нема их на мапи до љета.Не стедите на испитивању и одговорности.Не стити те корумпиране

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Подршка

23.12.2014 16:13

Зар БОСИЋ није требао да се огласи поводом"СЛОБОДНОГ ЛОВА"на борце СРПСКЕ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

топљеник

23.12.2014 16:39

Ма све су ово лопови, отимају се ко це бити но1 (Пате) довољно вам је да погледате по скупстинама ко се налази. Све ратни профитери пеглају народ вец 20 година са истим темама и идејама.И сто је најгоре сви су били на власти иииии ста сви су крали колико су могли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

23.12.2014 16:51

Мало сте окаснили, али боље икада него никада. Ко је главни криминалац требали сте рећи у кампањи и исход гласања би био другачији, а не слушати Вучићеву агенцију. Такође, послушајте глас нас обичних, а не само људи из Вашег најближег окружења који причају оно што Ви желите чути. Нађите начина да јавност у Србији упознате са правим стањем. Препоручујем да уз пуно уважавање Вучићу кажете све што би требало да зна, али и што заслужује

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

23.12.2014 17:30

НЕВЕСИЊАЦ КРАЈИНА ЈЕ УЗ ДОДИКА А КО ИМ ЈЕ КРИВ ЗА ПОРАЗ ПА САД ТИПКАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин али прави

23.12.2014 17:42

ГОСПОДИНЕ БОСИЦУ ТУ НЕМА МНОГО ПРИЦЕ А СВЕ СЕ ЗНА КО ЈЕ СТА УРАДИО И СВАКО МОРА ДА ОДГОВВАРА ЗА СВОЈЕ ЛОПОВЛУКЕ ТУ НЕМА ДОГОВОРА И ОПРОСТАЈА.САМО ЗАТВОР ЗА ЛОПОВЕ И ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ СЕЉАЦИ РАДНИЦИ И СИРОТИЊА СУ ГЛАДНИ И ЗЕДНИ А МИЛОКРАДИ ЗИВЕ У ИЗОБИЉУ А ЗНА СЕ СТА СУ БИЛИ ПРИЈЕ РАТА А СВЕ ОТЕТО ЈЕ ПРОКЛЕТО СУДИЦЕ ИМ БОГ И НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

23.12.2014 17:50

Ре.Милос Знас ли ти Милисе засто је са мјеста предсједника Владе Републике Српске јануара 1993 години смијењен доктор економских наука Дјериц који хтједе успоставит новцане токове да се не врсе из кабинета и ормана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трон

23.12.2014 18:05

Некима изгледа треба објаснити и појаснити са духовне стране наравно ако су искрени вјерници и не зеле да навуку проклетсво на своје породице да када крену на пут без повратка са картом у једном смеру ниста не носе са собом и да је дрзава добра и богата колико је народ богат и колико му је добро ово је далеко од доброг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

23.12.2014 18:15

Ре ОСТОЈА.ПОјма немам.А тај доктор економских наука није био са мном за време рата.Сем тога мој коментар се односио на "темељ",па ми јасно ово твоје питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

23.12.2014 18:51

Ре Милос. Видис Милосе добро си ти схватио да је у питању темељ и ста је темељ. Не прицам као уцесник рата и избјегавам прицу о томе мада имам пуно право и о тој теми прицат као борац И категорије. Хтједох ти реци да је први предсједник владе РС смјењен јер покуса да новцане токове уведе у папире, да се новац не исказује у скупљеним врецама (пет, сест вреца) него да се свака марка, динар, долар, франак евидентира и да се зна одакле стизе и гдје заврсава. Појединцима се то није свидјало па Бранка Дјерица смјенусе са мјеста предсједника и настависе пописиват каи једна, двије, три вреце па и ако се деси какав мањак то је једна илу двије вреце(ситница) Е питам се питам кад је постављан темељ Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

драги

23.12.2014 19:05

И овако и онако РЕПУБЛИКА СРПСКА ЖИВИ ВЈЕЧНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

23.12.2014 19:08

ДАДО ВИДИМ ТЕ ,ВИРИШ ДОДИКУ ИЗ ОНЕ ТРОДУЛУМСКЕ ГУЗИЦ. ДДАДО СМРДИШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

23.12.2014 19:43

РЕ ОСТОЈА 19:51:Мислим 21.11.1995 у ДЕЈТОНУ.Не знам о ком криминалу говориш.Знам да је ГОЈКО КЛИЧКОВИЋ носио"КЕШ" са собом,не у врећама,него коферима,у гепеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

23.12.2014 19:57

Е мој Невесињац.Из коментара се види колико сте заостали.Мозда сте тек сад добили РТРС па вам фино све...и то је за вас премија.Ми познајемо овог лопова од родјења.Миле је обицна сеоска лопурда.И ниста висе.Робијас у блиској будуцности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

23.12.2014 20:14

за остоју: у праву си за Бранка ђерића, то је један праведан човјек, није се устезао да буде свједок оптужбе против Станичића, Крајишника и Караџића, ако је за праведну ствар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

23.12.2014 20:34

ДОДИКУ ФАЛИ ЈОШ САМО КАЧАВЕНДИНА ПОДРШКА,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССД. СЈЕДИЊЕЊЕ СРПСКЕ ДРЗАВЕ В.СРБИЈА

23.12.2014 21:57

Криминал И Корупција Је сигурно Највеца Претња Да Дестабилизује Републику СРПСКУ.Водја Тог Криминала И Корупције Је Преседник Републике СНД-ове Приватне Дрзаве Којује Милорад Додик Привативизао И ради Ста Хоце И Како Хоце.Зато Стопира Све Истраге О Корупцији и Криминалу .То је Та Петиција Коју Сакупља Милорад И Његов СНСД-е Да бисе Прикрило Криминална Квалиција Социјалиста И Осталих Квалицијоних Партнера Попут Одликованог ХДЗ-а Драгана Цовица.Саким Милорад Ради Против СДС-а И СЗП Треба Прво Ријесити Са Преседником Републике И СНСД-ом Окорупцији Иондавидецете Даце Престат Агонија Дестабилизације Републике Српске Кад Буду Похапсене Крупне Рибе Попут Милорада Додика И кумова Каои Спирица Коме Вец Прети Хапсење.Браво Господине Босицу Свакавамје Намјесту Иза Похвлу Треба Сипу Преузет Од Баје Иондаце Свибити Похапсени Јер Морају Да Одговарају Пред Лицем Правде Републике Српске Ане Пред Судовима Бопснеи Херцеговине Јерје Исуд БиХ Такодје Умесан У Криминал И Корупцију .Зато Хапси Са Сипом Само СРПСКЕ БОРЦЕ А ОСТАЛЕ ДВЕ СТРАНЕ КОЈИСУ ЦИНИЛИ ЗЛОЦИН НАД СРБИМА ПРИКРИВа ТРЕБА САЛИХОВИЦа СМЕНИТ И СТРПАТГА У ЦУЗУ ЈРНЕРАДИ ОБЈЕКТИВНО ПРИКРИВАЈУЦИ ЗЛОЦИНЕ НАД СРБИМА Иосталим Муценицима Немуслиманске и Несрпске Нацијоналности Сменити Судство нанивоу БиХ Дати СВЕ ПРЕДМЕТЕ ЕНТИТЕТСКИМ СУДОВИМА.РЕПУБЛИЦИ СРПАСКОЈ И ФЕДЕРАЦИЈИ СЛАБИЈОЈ ДРУГОЈ СТРАНИ.Бозе Правде Сменимо Суство И СИПУ КОЈА РАДИ ПОНАРЕДЈЕНУ ФЕДЕРАЛНЕ ВЛАДЕ КОЈУ ФИНАЦИРАЈУ СТРАНЕ АМБАСАДЕ У СЛАБЉЕЊУ СРПСКЕ РЕПУБЛИКЕ АЛИМИ ТРЕБАМОСЕ УЈЕДИНИТИ ИБИТИ ЈОС ЈАЦИ И СЛОЗНИ УОЦУВАЊу РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ИЊЕЗИНИХ ХЕРОЈА КОЈИСУЈЕ СТВАРАЛИ СА СРПСКИМ НАРОДОМ И БРАНИЛИ ДАСЕ НЕДОГАДАЈУ ЗЛОЦИНИ КОЈИСУ ПОЦИЊЕНИ У ГРАДЈАНСКОМ РАТУ СРБА ПРОТИВ СРБА САМОЗВАНИХ МУСЛИМАНА КОЈИХ НИГДЈЕ НЕМА НА ГЕОГРАВСКОЈ КАРТИ У ЕВРОПИ АПОГОТОВО НА СРПСКОМ БАЛКАНУ .САМО ПОСТОЈЕ ПОТУРЦЕНИ СРБИ ИПОКАТОЛИЦЕНИ СРБИ ПОД ВЛАСЦУ НДХ: И САМОПРОКЛАМОВАНИХ ДЕМОКРАТА ХДЗА КОЈИСУ ИСТО ЦИНИЛИ ЗЛОЦИНЕ У ЕТНИЦКИ ЦИСЦЕЊУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ КРАЈИНИ.БРАЦО БОЗЕ ПРАВДЕ ВРАТИТЕСЕ КОРЕНИМА ЛОЗЕ ЊЕМАНИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Настасија

23.12.2014 23:52

Није успјело Додику са утемељивачима и Крајишником, па сад ангажује интелектуалце из Србије да би дискредитовао Савез за промјене. Овај човјек не мирује, а гдје му је Кундурица, чији он интелектуалац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

24.12.2014 05:59

није истина Босицу да је криминал насе нам републике српске унистио Бобар банку него спољни непријатељ којег ви нисте у стању да видите. Они данас посједују такву технолгију да вас омагијају а да нисте свјесни. Преседник Баја је наса будуцност и без њега нецемо никад отици на марс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор сасарс

24.12.2014 08:26

Због таквих као што си ти, који непоштују друго и туђе мишљење и јесте у овом друштву тако како јесте, али на твоју велику жалост Херцеговина, барем ова Републике Српске је рекла шта мисли о теби и таквима као ти, ти сад можеш само да лапрдаш, јер то једино и знаш, Додик је те ваше доле разбуцао на изборима и то је тачка, а то да се ти ниси продао причај некоме другоме, е сад то што ниси био битан то је нешто друго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џаба

24.12.2014 08:32

Џаба људи, Додик је ипак Додик, цењен, поштован и уважаван, трн у оку Бошњацима, страх и поштовање код Хрвата, Срби су рекли своје узалуд свим овим порукама на овим порталима, додуше у јако мало броју из дана у дан, човек им је давао власт и они нису знали да је узму, вама не остаје ништа него да кукулечете, смешни сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Џаба

24.12.2014 10:18

и ти си нека бајина подгузна мува, а по екавстини реко бих да си нека крајиска гњида дрварцанска, то је она врста људи сто побјегне од куце цим непријатељ код загреба тенкове упали и која је заузела пола бањалуке и сиса паре из будзета јер је сва багра запослена у сумама, електропривреди и краду немилице, а ова друга половина расута по војводини, а преко разних фиктивних фирми и сумњивих пројеката извлаци паре од будзета РС, да ниси ти од те врсте људи која задњих 50 година ниста није радила у три генерације јер су титу спасили и имали пензије од њега евентуално се бавила сумским крадјама, да ниси ти од те врсте сто их додик аутобусима довози из београда и из војводине да гласају за њега на изборима, да ниси ти од т врсте људи сто не зна да је рат заврсио прије 20 година и да треба да се врацају куцама, а неце лијепо им је у равницама дје су се спустили има казе топла ладна и ситна вода:-), е па драги наси паразити нецете се добро провести, кад ова волина ускоро све упропасти, а народ који храни ову РС полуди па вам рампу метнемо недје измедју самца и модрице па це те преко хрватске морати да се врацате са гласања, овај пут ми цемо пресјеци коридор а онда га нико не проби, багро нерадницка и паразитска сопствену брацу крадете и водите нас све заједно у пропаст због похлепе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симеун

24.12.2014 11:29

Република Српска д.о.о. вл. Милокрад Додик са ортацима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША ИЗ ПРИЈЕДОРА

24.12.2014 12:47

ЗА ЏАБА! ТИ НЕШТО ДА ВРЕДИШ НЕ БИ БИО ЏАБА.ДОДИК ЈЕ МЕСАР-КАСАПИН А НИ ОНИ КОЈИ ГА ПОДРЖАВАЈУ НИСУ НИШТА РАСТАВИЛИ ОД ЊЕГА.ПОШТЕН ЧОВЈЕК САМО МОЖЕ ДА КАЖЕ КО ЈЕ ДОДО,.!? УРМАШИЦЕ МУ ЊЕГОВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајко

24.12.2014 14:46

Поводом апела који сам прочитала пар питања за потписнике : 1.Ко је то имао намјеру мијењати статус Републике Српске успостављен у Дејтону 1995. на штету српских националних интереса? Ко је покушавао предходних осам година распаковати Дејтонски споразум у интересу Хрвата и помоћи Хрватима у успостављању трећег ентитета и по коју цијену? Зашто сте тада ћутали? 2.Шта је учињено у предходном периоду у парламентарној скупштини БиХ од стране српских предсатавника из Републике Српске да се поврате одузете надлежности, осим испразног бацања прашине у очи о Милораду Додику као једином заштитнику српских интереса у Републици Српској? Ја мислим да су, ако ништа друго, могли повући своје представнике из зајдничких органа БиХ, и напустити скупштинске клупе, али нису. Зашто тада нисте на томе инсистирала и зашто баш сада? 3.Зашто се врли заштитници српских интереса не огласисте када на иницијативу клуба посланика СНСД-а Представничког дома парламентарне скупштине БиХ смијенише Министра Шаровића и двојицу замјеника министара из СДС-а и изгласаше бошњачке представнике из редова СДП-а. На крају инцијативе је стајало"Клуб посланика СНСД преузима одговорност за заступање Републике Српске у институцијама БиХ у пуном капацитету". Зашто се не огласисте када смијенише Огњена Тадића с мјеста предсједавајућег Дома народа БиХ и умјесто Тадића, делегати са осам гласова "за", пет "суздржаних" и ниједан "против" изабраше Сташу Кошарца? Зашто тада не спријечисте (не пукотину) већ ЈАЗ који владајућа партија РС направи? Нису вам тада били српски интереси угрожени, као да СДС-ови представници нису Срби, а сад када је обрнута ситуација одједном се сви забринуше. Двоструки аршини браћо Срби. 4. Зашто се не огласите поводом убрзаног хапшења од стране СИПЕ уз асистенцију полиције Републике Српске 50 српских бораца широм Републике Српске чијих најмање петсто чланова остало без хранитеља, а Сипом руководи СНСД-еов кадар Горан Зубац. Коме је све то у интересу и зашто? 5. Коме је у интересу да изазива смутњу у овој осиромашеној и опљачканој Републици у којој свако јутро осване наслов о пропасти неког предузећа, институције или банке. У којој би се најприје требало позабавити криминалом и корупцијом која је достигла неслућене размјере, као и пропалом привредом коју владајаћа каста доведе до пропасти, а Републику Српску скоро до банкрота? Ово је само један мали дио питања о којима потписници морају да размисле да неби постали актери покушаја учвршћивања плутократије као система коју представници парламентарне већине у РС заговарају и цијелу композицију, која се зове Република Српска, гурају у бездан. Да размисле прије него упере прст у било кога на овом дијелу балканске вјетрометине, ако су искрене патриоте и искрени у својим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раптор

24.12.2014 15:38

Газда организованог криминала вам сједи у фотељи. Замолите да вам се дозволи да станете у ред па да да му и ви очистите ципеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАЈКО

24.12.2014 15:53

Пуно питања ,а мало одговора.Када су те надлежности пренесене????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

24.12.2014 23:09

Ре Рајко, На ова питања треба да одговоре потписници апела. Ова питања су њима упућена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?????????

25.12.2014 21:45

Господине Босићу , борба против криминала и корупције мора стати прво из Врха наше државе, почевши од актуелног предсједника па до вас итд итд...Народ није глуп ни примитиван , само гладан , а све док прижељкује новац од изборних кампања ,Ви ће те нажалост бити ту. То је јасно као дан. Република Српска треба неко друго уређење дефинитивно јер ће је гладни народ заједно са Вама свући у раван. Да ли има итко паметан да прекине овај колосијек или смо ми само овце које је знао водити Тито некада ( како -тако) или нам треба заиста протекторат ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

25.12.2014 22:00

Ре ????????:Потпуно си у праву.Од Предсједника,НСРС,Владе до Општине.Са овом економијом,све преко 3 просећне плате је превише.

ОДГОВОРИТЕ