Сеск: Лео, дођи у Челси!

Шпански репрезентативац Сеск Фабрегас, изразио је жељу да његов бивши саиграч из Барселоне Лионел Меси појача редове Челсија, клуба у који је летос стигао.

Фудбал 24.12.2014 | 09:40
Сеск: Лео, дођи у Челси!

Овај 27-годишњи поуздани везиста један је од кључних играча Жозеа Муриња у текућој сезони, а у интервјуу за шпански радио "Марка" истакао је да би волео да види сјајног Аргентинца на Стамфорд Бриџу.

"Волео бих да видим Месија у Челсију. Он је легенда Барселоне и променио је историју тог клуба, тако да заслужује и да заврши каријеру у дресу Каталонаца, али као активан играч волео бих Месија поново поред себе на терену", изјавио је Фабрегас.

Шпанац се осврнуо и на свог садашњег тренера Жозеа Муриња и рекао да се његова фудбалска филозофија не разликује пуно у односу Барсин систем игре.

"Барселона има свој препознатљив стил, али и ми играмо слично. Трудимо се да имамо увек лопту у поседу и да доминирамо током читаве утакмице. Систем је другачији, али је филозофија слична. Мурињо је интелигентан тренер. Углавном се прилагођава играчима којима располаже у екипи и његови тимови играју на различите начине", констатовао је везиста Челсија.

Фабрегас је летос из Барселоне стигао на Стамфорд Бриџ за суму од 44 милиона фунти, а до сада је на 22 наступа у свим такмичењима постигао три поготка и сакупио 16 асистенција. За репрезентацију Шпаније одиграо је 92 утакмице и у 13 наврата био стрелац.

Коментари / 0

Оставите коментар