Трансфер пијаца у Бундеслиги већ ради!

Нема више фудбала, сад су на реду трансфери. А у Бундеслиги први конкретан корак повукли су челници Бајера из Леверкузена који су се са колегама из Борусије Менхенгладбах договорили да се везиста Кристоф Крамер на лето врати на Бај арену, по истеку двогодишње позајмице.

Фудбал 23.12.2014 | 11:40
Трансфер пијаца у Бундеслиги већ ради!

Карамер је овог лета са Немачком освојио титулу светског првака, а пре него што је дошао у Менхенгладбах две године носио је дрес Бохума. Он је одлучио да продужи уговор са Леверкузеном до јуна 2019. године, иако је интересовање за 23 -годишњег фудбалера показао и мадридски Реал.

Крамер је за репрезентацију Немачке одиграо осам утакмица, био је учесник финалног меча Светског првенства у Бразилу против Аргентине, али је брзо морао да напусти игру због потреса мозга.

Два дана после пораза од Вердера, којим су пали на претпоследње место табеле Бундеслиге, руководиоци Борусије из Дортмунда отпустили су Ђи Донг Вона. Репрезентативац Јужне Кореје вратио се у Аугзбург, одакле је летос и стигао на Вестфален, али углавном због повреда није успео да остави значајнији траг међу Милионерима.

Из Бундеслиге још једна вест: голман Херте Томас Крафт (26) продужио је уговоор са тим клубом и остаће у Берлину до јуна 2017. године. Уколико неко жели да га ангажује пре тог рока цена је три милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар