Лазара зове Бенфика да се врати!

Заговорник ове идеје је тренер Орлова Жорж Жезус који сматра да би Марковић успешно заменио повређеног Салвиа.

Фудбал 23.12.2014 | 08:20
Лазара зове Бенфика да се врати!

Отишао је у летњем прелазном року Лазар Марковић из Бенфике, али Бенфика није отишла из њега. Репрезентативац Србије недавно је на еуфоричан начин прославио тријумф Орлова у великом дербију против Порта, а изгледа да су сазрели услови да супесонични Чачанин и клуб из Лисабона поново сарађују.

Наиме, штампа из Ливерпула избацила је информацију да постоји реална опција да се Лазар Марковић у овом прелазном року врати у Бенфику. Заговорник такве идеје је тренер Орлова Жорж Жезус, а председник Бенфике Фелипе Вијера не би имао ништа против да Маркец поново обуче црвени дрес славног португалског клуба. Посебно, јер је Бенфики после повреде Салвиа преко потребан квалитетан крилни фудбалер.

Од доласка на Острво Лазар Марковић се мучи у дресу Ливерпула. Недавно је постигао првенац за Редсе, а оштра енглеска штампа сматра га једним од највећих летошњих промашаја Брендона Роџерса. Питање је само како ће Бенфика затворити финансијску конструкцију, пошто је Ливерпул овог лета за Лазара Марковића „истресао“ 25 милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар