Гробари изабрали: Фофана је број 1!

Навијачи Партизана за најбољег играча у овој години изабрали су Исмаела Бека Фофану, нападача који је ове сезоне одиграо свега девет мечева.

Фудбал 22.12.2014 | 19:20
Гробари изабрали: Фофана је број 1!

Иако су претходних година сматрали да су најбољи они који то и јесу били, попут Владимира Стојковића, Ивана Иванова, Лазара Марковића или Клеа, овај пут су на посебан начин показали "поштовање" према клубу.

Анкета на званичном клупском сајту трајала је до овог понедељка, 22. децембра и Фофана свакако није показао на терену да је најбољи. Није ни имао много прилика, јер је у трећем плану Марка Николића, па је одиграо тек девет утакмица (пет у Суперлиги, две у Лиги Европе, један у квалификацијама за Лигу шампиона и један у домаћем Купу), укупно на терену провео 203 минута и постигао три гола.

Трофеј је без сумње требало да припадне Петру Шкулетићу који је готово сам донео титулу и блистао ове јесени, а свакако да би испред Фофане морала да буде легенда црно-белих као што је Саша Илић.

Овако, нападач из Обале Слоноваче је убедљиво однео победу са 4.143 гласова односно 53 одсто, далеко испред Шкулетића који је добио свега 1.622 гласа што је 21 одсто, а на трећем месту је Илић (576), иза кога су остали Данко Лазовић и Никола Дринчић.

Коментари / 0

Оставите коментар