Ови ''пензоси'' би освојили ЛШ!

Живот иде даље, млади стасавају у звезде, а звезде иду на заслужен одмор и поштено стечену пензију. Каква имена су ове године окачила копачке о клин, сигурно ће се причати деценијама унапред, а када би се саставила екипа од новопечених пензионера, добио би се колектив који би се глатко борио за трофеј Лиге шампиона.

Фудбал 21.12.2014 | 14:40
Ови ''пензоси'' би освојили ЛШ!

На голу пензионера био би бивши голман Арсенала Мануел Алмунија који је одлучио да престане са активним бављењем фудбала у екипи Вотфорда, док би слабији део одбране чинили Данијел Ван Бујтен и Ерик Абидал.

Надамо се да се двојица горе поменутих неће наљутити, али већи траг у фудбалу свакако су оставили бивши капитени Барселоне и Интера Карлес Пујол и Хавијер Занети.

Како се приближавамо нападу, све веће легенде су у питању, па се као задњи везни нашао Хуан Себастијан Верон који је последњу годину у копачкама провео у Естудијантесу. Лево би био асистент тренера Манчестер јунајтеда Рајан Гигс, а десно велики мајстор и бивши члан Милана Кларенс Седорф.

Шеф снајперског вода је одмах иза шпицева, а име му је Антонио Августо Рибеиро Реис Јуниор или само једноставно - Жунињо. А, онда, долазе две велике звезде, које би сигурно биле ефикасније од многих тандема у нападу и данас, а у питању су Ривалдо и Тијери Анри.

Јасно је да ови момци сигурно још увек нису спремни за партију шаха на Калемегдану.

Коментари / 0

Оставите коментар