3. дио писма ''Играча Звезде'' - ИСТИНА!

Стигло је и треће писмо анонимног фудбалера Црвене звезде. Акроним је овај пут ИСТИНА!

Фудбал 21.12.2014 | 13:00
3. дио писма ''Играча Звезде'' - ИСТИНА!

Анонимни фудбалер Црвене звезде, бројним оптужбама на рачун вршиоца дужности генералног секретара црвено-белих Звездана Терзића, наставља да тресе звездашку јавност.

У суботу, два дана пред Скупштину клуба из Љутице Богдана, огласио се трећим писмом, које за разлику од прва два овај пут у акрониму крије реч ИСТИНА.

"Поштовани навијачи, храбри новинари и уредници,

Иста мета, исто одстојање… Постављам питања, али одговора нема. Да ли је тешко да 'газда' одговори на моја питања и да видимо ко је ко и шта је шта? Звездан се у медијима 'вади' да је Звезда велики клуб и да није лепо да се 'износи прљав веш', а у исто време играчку легенду клуба Драгана Џајића назива 'својим кишобраном' и поставља га на место почасног председника нашег клуба. Нека објасни Звездан колико је било пара 'у понуди', када је Џајићу предлагао 'почасно место'?

Само моји најближи пријатељи знају колико сам проблема имао да медијима доставим 'ПИСМО 2'… Једноставно, Звезданови хакери били су спремни за моју нову дозу истине, тако да са мог 'гмаил' налога мејл није ишао тамо где је требало, већ само је неколико редакција добили 'писмо', а осталим дугујем велико извињење. Схватио сам да међу 'седмом силом' има још храбрих и честитих људи, којима је стало до српског фудбала. Неким другима је само стало до Звездана и свог новчаника…

Тужно ми је било да читам правдање Светозара Мијаиловића (Звекијева марионета) у којем као папагај понавља Звезданове речи и негира да му је Звезда опростила дуг од 300.000 динара. Ко није евидентирао уплату? Где су отишле те паре? Можда на Звезданово воће, карту у бизнис класи или лондонски хотел 'Риц', где је дан 350 евра? У првом писму сам Тозу наградио са пар комплимената као великог Звездаша, али после његовог одговора, видим да се воли црвено бели грб до последњег динара… Волео бих да га на Скупштини неко упита за тренутни играчки кадар клуба. Кладим се да нема појма имена свих играча, позиције у тиму…


Истина је велика да Звездан брзо мења ставове и да не прича оно што мисли, већ оно што неко други жели да чује. Како Звездан од Карабурме објашњава да је са позиције 'газде' ОФК Београда називао Звезду 'разбијеном бандом' , а сада тај исти клуб води и са великим амбицијама, али према свом банковном рачуну, док радници на стадиону гладују, са добијених 200 евра у кешу, на црно, после штрајка.

Надменост, безобзирност и шерифско понашање није било страно за Звездана и у играчким данима. Многима је избледело у сећању да је млађи Терзић ишамарао тадашњег тренера Кривокућу, а да га је у клуб вратио старији Терзић и тада се на Карабурми створила 'династија' која је угушила клуб, репрезентацију, српски фудбал… Сада исти тај 'боксер Терзић' обмањује ветеране са причом око промене имена стадиона. Да ли ће табла 'Рајко Митић' на стадиону вратити дугове, смањити камате… Тужно је што се име прве Звездине звезде прља ради привидног мира у кући и личног паравана.

Анђус? Дон Кихот српског фудбала? Човек промена? Сада је доказано да Дејан није од 'правог материјала'. У данима када је српска медијска сцена горела због писама и истине 'двадесетогодишњи пријатељ српских политичара' је одложио емисију и најавио да му је наредни гост Звездан Терзић. Можда, да 'газда' спреми одбрану или да падну неки договори… Једина нада ми је да ме БАРД брани…

П.С. Знам да ће ме 'ометлати' из тима, али то неће променити моје ставове, нити ће утицати на мој живот. Звездане, много је лепо кад ујутру устанеш чистог образа…

П.С.2 Нисам истицао љубав према Звезди, пошто се она у мом случају подразумева, а неко се само зове Звездан.

Наставиће се…

Играч Звезде

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде

21.12.2014 09:54

Терзиц и Цовиц су Вуцицева БРУКА висе него Звездина. Андјус! Ста реци? Цовек све зна а не казе ниста само прети и мало висе лупета а он уствари не зна ниста, јел да зна рекао би. Нема политицара ког он не познаје ето Цовиц га је пребио и не мозе му ниста. Цовек се у све разуме а навија као за ОФК Београд, а емисија му није тако гледана као сто он мисли.

ОДГОВОРИТЕ