Клоп: Као идиоти смо!

Чувени тренер Борусије из Дортмунда сматра да је свака критика игре његове екипе оправдана. "Било каква критика на наш рачун је потпуно оправдана. Стојимо овде као потпуни идиоти...", рекао је Клоп после пораза од Вердера (1:2).

Фудбал 21.12.2014 | 15:40
Клоп: Као идиоти смо!

Борусија из Дортмунда је сезону 2014/2015 дочекала спремна да нападне нову титулу првака Немачке и да у Лиги шампиона догура што даље. Пласман у евро такмичења се подразумевао.

Осим Лиге шампиона, где су "милионери" без проблема стигли до осмине финала, на другим фронтовима пулени Јиргена Клопа пролазе кроз тежак период, најгори последњих неколико година.

Борусија је у суботу доживела десети пораз у Бундеслиги. На само седам утакмица није изгубила, од тога је добила четири меча. Када се сумирају резултати, екипа која се пре годину и по дана борила за титулу првака Европе сада је на претпоследњем месту, с тим што ће у случају победе Фрајбурга 2014. годину завршити као "фењераш".

Разочарање на Вестфалену је огромно, а о томе сведоче и речи тренера после изгубљене утакмице на Везеру у Бремену од директног конкурента у борби за опстанак.

"Најбоља вест данас је да нема више фудбала у 2014", почео је Клоп.

"Било каква критика на наш рачун је потпуно оправдана. Стојимо овде као потпуни идиоти... Сада имамо три недеље да се припремимо за наставак првенства, морамо да засучемо рукаве, јер можемо да се извучемо из овога", оценио је успешни тренер.

Коментари / 0

Оставите коментар