ЕЛ: Распоред црвено-бијелих у Топ 16

Кошаркаши Црвене звезде такмичење у Топ 16 фази Евролиге започење другог дана 2015. године када ће у београдској Комбанк арени угостити мадридски Реал од 19 часова.

Кошарка 20.12.2014 | 16:00
ЕЛ: Распоред црвено-бијелих у Топ 16

Занимљиво, Мадриђани су и ове године, такође 2. јануара гостовали у Београду, али су тада на старту Топ 16 играли са Партизаном.

Звезда ће у другом колу (8. јануар, 20.45) играти у Тел Авиву против Макабија, кога добро познаје из прошле сезоне, док ће у трећем (15-16. јануар)касније дочекати Галатасарај, недуго након створене лоше атмосфере услед убиства навијача црвено-белих Марка Ивковића у Истанбулу, уочи меча ова два тима.

У четвртом колу следи пут у Барселону на мегдан шпанском великану у Блауграни, у наредном ће дочекати Албу на чијој клупи седи Саша Обрадовић, па Жалгирис, док ће први круг окончати гостовањем Панатинаикосу, старом знанцу из прошле сезоне.

Осмо коло почиње 26. и 27. фебруара и Звезда ће играти редом са истим ривалима, само што ће бити домаћин екипа којима је гостовала и обрнуто, а Топ 16 фазу завршиће 9. или 10. априла на свом терену против ПАО.

Коментари / 0

Оставите коментар