Жељко Митровић: Ивана и ја смо седам година били у блиској вези

Жељко Митровић, власник “Пинка”, саслушан је у среду у полицији у истрази о смрти Иване Бакић Бодрожић (31), која је прошлог четвртка нађена мртва у соби ''Хајата''

Србија 20.12.2014 | 08:49
Жељко Митровић: Ивана и ја смо седам година били у блиској вези

'Митровић је сам дошао у београдску полицију и тражио да разговара са инспекторима који воде истрагу о Иваниној смрти. Упућен је у канцеларију и тамо је дао званичан исказ. Саслушање је трајало неколико сати. Власник 'Пинка' рекао је да га је Иванина смрт веома потресла, јер је са њом био у блиској вези последњих седам година.

Изјавио је да су се упознали када је она дошла да ради у његовој компанији. Испричао је и своје последње контакте са њом, као и да је Ивана у соби, коју је изнајмила компанија “Пинк интернешенел”, била по његовом одобрењу. Митровић је рекао да је кобног дана био у 'Хајату' са супругом Милицом на прослави рођендана Вељка Ражнатовића, али да није улазио у хотелску собу у којој је била Ивана'' кажу у полицији.

Како тврде у полицији, Митровићев исказ потврђују и до сада прикупљени докази.

''Према прегледаним снимцима из ходника који води у собу 326 у којој је Ивана била, осим ње у собу није улазио нико други. Међутим, за сваки случај ДНК узорци пронађени у соби у 'Хајату' биће упоређени са њој блиским особама, посебно са онима с којима је кобне вечери разговарала телефоном и размењивала СМС'', објаснили су у полицији за београдски лист.

Митровић је, према сазнањима ''Блица'', изјавио и да Ивана није имала разлога да изврши самоубиство, да не верује да је “дигла руку на себе” већ да је нехотично убризгала већу количину лека ''пропофола''.

У полицији тврде и да, према извештају обдукције, ниједан траг не упућује на то да је неко други Ивани убризгао смртоносну дозу.

''Да је неко њој на силу убо браунилу а затим и смртоносну ињекцију, на Иванином телу остали би трагови борбе, којих нема'', рекли су у полицији.

Митровић је раније изјавио за ''Курир'' да ће учинити све да се реши мистерија смрти Иване Бакић Бодрожић (31), која је била запослена у тој компанији.

 

Коментари / 0

Оставите коментар