Сандро бољи од Месија и Нејмара!

Млади нападач једини је играч Барселоне који је ове сезоне постигао погодак у сва три такмичења у којима клуб учествује.

Фудбал 19.12.2014 | 09:40
Сандро бољи од Месија и Нејмара!

Сандро Рамирез Кастиљо има 19 година и паралелно наступа за А и Б тим Барселоне.

Много већу минутажу добија на друголигашкој сцени, али то му не смета да постиже голове и у друштву најбољих.

Иако је одиграо само 306 минута за први тим (грубо гледано - три и по утакмице), Сандро је постигао четири поготка и једини је фудбалер Барселоне који је ове сезоне био стрелац у сва три такмичења у којима клуб учествује (Примера, Куп краља и Лига шампиона).

У првенству је два пута затресао противничку мрежу и то оба пута у гостима: против Виљареала (1:0) и Левантеа (5:0). У националном Купу је био прецизан против Хуеске (8:1), а у Лиги шампиона против Ајакса (3:1).

Треба истаћи да прве звезде тима Лионел Меси и Нејмар нису наступали у двомечу Купа са Хуеском, али се и поред тога очигледно ради о великом таленту када је у питању Сандро Рамирез.

Мораће, међутим, још много да се потруди, а и да му се поклопе резултати клуба, да би достигао рекорд Педра Родригеза, који је 2009, као 22-годишњак, погађао мрежу Барселониних ривала у Примери, Купу краља, Суперкупу Шпаније, Лиги шампиона, Суперкупу Европе и ФИФА Светском првенству за клубове. Дакле, у свих ШЕСТ такмичења у којима је Барса учествовала.

Коментари / 0

Оставите коментар