Штрајкује глађу због бахате власти

У градском насељу Српска Варош у Брчком, 11 дан штрајкује глађу самац Миленко Гојковић.

Босна и Херцеговина 18.12.2014 | 22:46
Штрајкује глађу због бахате власти

"То је мој посљедјњи покушај да остварим право на оно што ми припада по основу накнаде штета од поплава“, каже Гојковић и истиче да ће истрајати без обзира на посљедице.

"Желим и одлучан сам у намјери да остварим право само на оно што свима па и мени припада и нећу одустати од штрајка глађу без обзира на посљедице", говори већ видно исцрпљен 48-годишњи Миленко Гојковић који до сада није добио ни марку накнаде за огромну штету у мајским поплавама.

У кућу коју је, истиче овај прогнаник из Лукавца, градио с десет прста, вода је ушла кроз прозор и остала дуже од 20 дана.

Властитим средствима Гојковић је санирао штете у приземља у коме се трагови поплаве још виде и осјећају.

О штрајку глађу писмом је обавијестио и градоначелника.

У Одјељењу за избјеглице и расељена лица су нам телефоном казали да је исплата штете Гојковићу само привремено заустављена, а коначна одлука биће донесена на основу чињеница на лицу мјеста до којих је прије два дана дошла посебна Комисија.

Само да не закасне јер је питање колико ће овај вриједни и скромни човјек, самац у својој кући у Улици Јосипа Панчића, издржати само уз чашу воде и с понеком витаминском таблетом.

(БН ТВ)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Xxx

18.12.2014 21:49

А сто ти то треба пријатељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лол

18.12.2014 22:48

Па куца ти веца него моја, имам два сина и супругу, само ја радим за 370 КМ. НИСАМ ДЕЗЕРТЕР НЕГО ИНТЕРВЕНТНИ БОРАЦ, слао сам помоћ колико сам могао, Влада сваки мјесец скида мени 7 КМ. Па питај њих гдје је тај новац!! Иначе имаш све услове за живјети боље него ми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ратко

19.12.2014 07:11

Миленку желим успјешан штрајк глађу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

19.12.2014 07:52

Никада ми није било јасно зашто људи који су незадовољни радом власти дижу руку на себе, умјесто на оне који живе на њиховој грбачи.

ОДГОВОРИТЕ