Матић: Сад морам бити још бољи!

„Имамо млад и амбициозан тим, потребно је само да се боље сложе коцкицке", сматра добитник Златне лопте.

Фудбал 19.12.2014 | 18:40
Матић: Сад морам бити још бољи!

Првотимац Челсија Немања Матић рекао је да је пресрећан због награде Златна лопта, која му је уручена као најбољем играчу у 2014. години и поручио да ће у будућности још више радити како би оправдао поверење челних људи Фудбалског савеза Србије.
„Доста труда и рада сам уложио да бих дошао до овога. Неизмерно сам срећен, указана ми је велика част и мораћу у наредном периоду јос много да радим како бих показао да сам заиста заслужио награду. Свестан сам да ће ме сада деца у Србији гледати као идола и морам својим понашањем на терен и ван њега да покажем како треба да изгледа један репрезентативац Србије", рекао је Матић новинарима на свечаности у хотелу Метропол.

Он је истакао да ништа не би постигао без помоћи саиграча, тренера и људи са којима је радио и сада ради у репрезентацији и клубу.

Матић је посебно захвалио управи Челсија и менаџеру Жозеу Мурињу што су га на два дана ослободили клупских обавеза како би добио награду ФСС-а.

Репрезентативац Србије поручио је да ће дати све од себе како би се национални тим пласирао на Европско првенство 2016, упрско лошем старту Орлова у квалификацијама.
„Нисмо добро почели квалификације, али сигуран сам да са селектором Ћурчићем у будућности можемо да направимо доста тога. Нови стручни штаб има идеју и зна да ради свој посао. Сви се трудимо и радимо максимално када смо у Србији. Није моје да судим шта недостаје, то је посао селектора, он и његов тим ће оценити шта треба да поправимо. Имамо млад и амбициозан тим, потребно је само да се боље сложе коцкицке", закључио је Матић.

Матић је признање ФСС-а заслужио сјајним партијима у дресу Челсија, где се за кратко време, након повратка из Бенфике наметнуо као један од лидера у лондонском тиму.

Коментари / 0

Оставите коментар