Нови напад на Лалатовића!

„Можда се Аврамовски повређује због лоших Звездиних тренинга под Лалатовићевом палицом? Све остало је површан алиби и замена теза зато што није постигао жељене резултате", каже Игор Ангеловски.

Фудбал 18.12.2014 | 19:20
Нови напад на Лалатовића!

Тек што је затворен фронт са Ђорђем Ракићем, на прагу је нови са Данијелом Аврамовским. Заправо не директно, већ посредно. Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић је за јесењи учинак Аврамовског, који је на терену због разних ствари провео свега 164 минута, окривио његову запуштеност, односно проблем са стомаком и уништеним зубима, а експресно је добио одговор од колеге из Работничког Игора Ангеловског.

„Поручио бих Звездином тренеру да не тражи алиби за слабе резултате изјавом да је Аврамовски запуштен у Македонији. Он је са Работничким играо квалификације за Лигу шампиона, налазио се у одличној форми, а због његових тадашњих наступа, Звезда га је и ангажовала. Он је прошао припреме под Лалатовићевим вођством и не могу сада зуби да буду проблем за његово стање. Пре потписа прошао је комплетне лекарске прегледе, тако да су те Лалатовићеве изјаве само алиби за то што није конкурентан Партизану“, рекао је Ангеловски.

Тренер Работничког није стао на томе, већ је отишао и корак даље.
„Можда се Аврамовски повређује због лоших тренинга Звезде под палицом Лалатовића? Све остало је површан алиби и замена теза зато што није постигао жељене резултате. Шта је он, тренер или зубар?“, питао је на крају Ангеловски.

Коментари / 0

Оставите коментар