ЕЛ: Ко ће бити други - Звезда или Кућа?!

Други или трећи... Црвена звезда или Лаборал Кућа? У директном "обрачуну" у празној дворани "Пионир" кошаркаши српског и клуба из Шпаније ће у последњем колу прве фазе Евролиге одлучитивати о коначном поретку у групи Д.

Кошарка 18.12.2014 | 19:00
ЕЛ: Ко ће бити други - Звезда или Кућа?!

Црвено-бели су основни задатак испунили и пласирали се у Топ 16, тако да многи кажу да је мање битно с које стартне позиције ће дочекати нових 14 утакмица елитног такмичења.

Звезда је у Виторији декласирала Лаборал са 86:66, а оно што је заиста фасцинантно је да тренер Дејан Радоњић од доласка у клуб са Калемегдана нема пораз од тимова из Шпаније. Биланс му је 7-0!

Гости из Баскије су после пораза од Београђана променили тренера, мало су освежили и тим, и сада изгледају нешто боље него пре месец дана. Олакшавајућа околност ће им свакако бити што се дуел у "Пиониру", због казне Евролиге, игра без присуства публике. Али биће чудно и црвено-белима, јер ће им "подршку" пружати само фотографије оних који су купили карту и тако помогли клубу да отплати казну.

Било како било, Звезда је у првом делу такмичења демонстрирала висок ниво квалитета, а у петак увече ће знати и са ким ће укрстити копља у Топ 16.

Коментари / 0

Оставите коментар