Чех иде у Ливерпул?!

Управа Ливерпула жели да покуша да на позајмицу до краја сезоне доведе другог голмана Челсија Петера Чеха.

Фудбал 17.12.2014 | 19:40
Чех иде у Ливерпул?!

Брендан Роџерс сматра да Симон Мињоле, који је имао неколико киксева од старта сезоне, мора да има јаку конкуренцију, док је, с друге стране, искусни Чех на клупи од доласка Тиба Куртое у Лондон.

Екипа са Енфилда већ после 16. кола нема шансе да се бори за титулу, што им у овом случају иде у прилог, док су ремијем с Базелом завршили и учешће у Лиги шампиона, па их на пролеће чека Лиге Европе.

Наравно, један од најбољих голмана света протекле деценије не би могао да наступи против свог тима, уколико до позајмице дође. Ливерпул је одбацио спекулације да је близу комплетирања трансфера мексичког голмана из редова Малаге Гиљерма Очое, за три милиона фунти.

Такође, 'Црвени' се интересују и за десног бека Барселоне Мартина Монтоју, који је затражио да напусти Ноу Камп, а његова откупна клаузула је 20 милиона фунти.

Чех је стигао у Лондон пре тачно десет година из Рена, а са клубом је освојио све што се у фудбалу може освојити у преко 350 наступа за 'Плавце'. Ове сезоне Чех је бранио само у четири сусрета, а на три је успео да сачува своју мрежу.

Коментари / 0

Оставите коментар