Клео: Партизан? Увијек бих се вратио!

Бразилац Клеверсон Кордова Клео каже у интервјуу за ’Вечерње новости’ да се радо сећа периода проведеног у Партизану, као и да би се вратио у Хумску.

Фудбал 15.12.2014 | 23:00
Клео: Партизан? Увијек бих се вратио!

“Има она песма ’Оооо, Клео Србине’. Ускоро ће у Бразилу емитовати једну емисију о мени. Рекао сам им да обавезно ставе снимке из Београда, кад ми ’гробари’ певају. Ухвати ме некад носталгија, пустим то на интернету и причам сину о времену у Партизану, да не заборави“, рекао је Клео.

Бразилац каже да би радо поново обукао дрес Партизана.

“Осећам посебну љубав према Партизану јер сам тамо топло дочекан. Људи у Београду су ме сјајно примили, тога нема у Кини, Јапану, па ни у Бразилу. Зато бих се увек вратио међу црно-беле, али не могу сам да се позивам и да се рекламирам“.

Са друге стране, Бразилца не вежу лепе успомене за Црвену звезду, клуб из којег је прешао у црно-беле – недавно је у једном интервјуу рекао да су навијачи тукли играче.

“Само сам навео чињенице. Генерално, стање је било веома лоше. Играчи су ме добро прихватили, али у клубу ствари нису фунционисале како треба. Немам лоша осећања према Звезди. Чак сам до неког времена одржавао контакт са голманом Сашом Стаменковићем“, каже Бразилац за Новости.

Клео, који тренутно игра за Атлетико Параненсе, за Партизан је дао 40 голова на 63 утакмице у периоду од лета 2009. до фебруара 2011. године.

Коментари / 0

Оставите коментар