Реакције на жријеб за 1/8-финала ЛШ

Жреб за осмину финала Лиге шампиона је обављен у Ниону. Прочитајте шта фудбалери и челници клубова који ће играти међу 16 најбољих мисле о томе колико су имали среће.

Фудбал 15.12.2014 | 20:00
Реакције на жријеб за 1/8-финала ЛШ

Жребом у Ниону одлучено је да ће у осмини финала играти Пари Сен Жермен - Челси, Манчестер сити - Барселона, Јувентус - Борусија Дортмунд, Бајер Леверкузен - Атлетико Мадрид, Шалке - Реал Мадрид, Шахтјор Доњецк - Бајерн, Арсенал - Монако и Базел - Порто.

Неколицина челника 16 најбољих европских клубова огласила се одмах после извлачења парова, док је велики број играча на Тwиттеру прокоментарисао "срећу" на жребу.

Павел Недвед, директор Јувентуса: Могли смо и горе да прођемо. Реал и Бајерн још нису били извучени. једноставно постоје екипе против којих је немогуће играти, а ми смо добили противника против којег имамо шансу. Ипак, и овако ћемо морати да будемо опрезни, јер је то млад и талентован тим. Лично, велики сам фан Клопа и једва чекам да видим где нам је место у Европи.

Гари Линекер, легендарни фудбалер: Добри стари жреб за Лигу шампиона. Сити никада није добио лаког противника, зар не?

Лукас Подолски, фудбалер Арсенала: Монако! Сигуран сам да ће наши навијачи уживати на гостовању... Сјајно место, сјајан жреб!

Фернандо Љоренте, фудбалер Јувентуса: Наш европски сан почиње против Борусије. Форца Јуве!

Ћики Бегиристајн, спортски директор Манчестер ситија: Нисмо срећни што ћемо играти против Барселоне, искрено било би нам драже да смо извукли неког мало лакшег противника. Мислим да смо се уздигли као тим после победа над Бајерном и Ромом. надам се да ћемо подићи форму до мечева са Барселоном, јер је то једини начин да их победимо.

Франк Рибери, фудбалер Бајерна: Могли смо и горе да прођемо, али чинејница је да ћемо и овако морати да будемо веома опрезни. Ако останемо фокусирани и наставимо да радимо добро, онда ћу бити уверен и миран.

Луис Енрике, тренер Барселоне: Манчестер сити је тим који смо желели да избегнемо. Биће веома тешко. Ипак, ја увек размишљам позитивно, тако и да сада само мислим о победи над Манчестер ситијем.

Ерик Чупо-Мотинг, фудбалер Шалкеа: Одушевљен сам. Реал је један од најбољих тимова на свету и никада нисам играо против њих. Мислим да ћемо бити бољи него шрошле године. карте су промешане.

Себастијан Роде, фудбалер Бајерна: Шахтјор је серијски шампион Украјине. Радујем се, биће то два велика занимљива изазова.

Жоел Матип, фудбалер Шалкеа: Ми смо се надали Реалу и желимо да покажемо шта смо научили прошле године.

Коментари / 0

Оставите коментар