Приједор: Утичница запалила Бабилон

У пожару који је избио синоћ у познатом ноћном клубу "Бабилон" на Свалама у Приједору није било повријеђених, али је причињена већа материјална штета, потврђено је у Центру јавне безбједности Приједор.

Република Српска 15.12.2014 | 07:53
Приједор: Утичница запалила Бабилон

Захваљујући брзој реакцији припадника приједорске Територијалне ватрогасне јединице пожар је угашен у 21.05 часова. Вођа ватрогасне екипе Бранко Јањић рекао је да је пожар захватио расхладну витрину, а затим се проширио и на шанк.

Према незваничним информацијама, узрок пожара би могле бити покварене електроинсталације.

"Првим прегледом мјеста пожара примијећено је да је он највјероватније избио око утичнице у којој је била укључена расхладна витрина. Ватра је тада захватила витрину и шанк који је поред ње, а једним дијелом захватила је и плафон изнад њих", појаснио је наш извор. Додао је да ће тачан узрок избијања пожара бити познат послије вјештачења.

У тренутку избијања пожара у објекту није било никог, а ватрогасци су спријечили да се ватра прошири.

"Много горе би било да је пожар избио послије 22 часа, јер би тада у том објекту било и до неколико стотина гостију. "Бабилон" је једно од омиљених мјеста приједорске омладине и током суботе и недјеље буде велики број гостију", истакао је поменути извор.

На "Фејсбук" страници поменутог кафића су навели да није причињена већа штета и да ће клуб бити реновиран до идућег викенда те да настављају да раде. Власник клуба Саша Лазић ће се накнадно изјаснити о висини штете која му је причињена овим пожаром.

Извор: Глас Српске

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Приједор

15.12.2014 09:54

Сва срећа да није нико страдао од омладине.

ОДГОВОРИТЕ