Рукометашице очајне након испадања!

Рукометашице Србије Драгана Цвијић и Андреа Лекић нису криле очај због испадања са Европског првенства већ после групне фазе.

Остали спортови 13.12.2014 | 19:20
Рукометашице очајне након испадања!

Вицешампионке света изгубиле су сва три меча у Д групи, поразом од Словачке са 21:23 завршиле су шампионат који организују Мађарска и Хрватска пошто су прокоцкале и седам голова предности, а победа би их одвела у наредну фазу.

"Једна велика катастрофа за нас, за ову генерацију. Мене је срамота. Немам право да кажем ни да ме је срамота после свега овога, јер не потцењујем Словачку, али тренутно су и оне боље од нас. Морамо да се запитамо, зашто смо уопште дошли овде, зашто смо издвојили своје време? Ја сам много разочарана и ако се овако настави, ја немам снаге да наставим са овим сигурно. Не слажем се да је селектор крив за пораз. Ово је пораз свих нас. Тренирале смо годину дана и не смемо да себи дозволимо да предност од седам голова прокоцкамо. Словачка је показала да је тим и заслужила је да буде у другом кругу", нагласила је наш пивот Драгана Цвијић.

Капитен Андреа Лекић признала је да су јој ово најтежи тренуци у каријери.

"Лако је тражити кривца за овај пораз. Лоше смо шутирали, превише смо имали промашених лопти, шутева, седмераца... У другом полувремену нас је стигао и умор, нисмо имале снаге. Ово је најтежи дан у нашим каријерама", рекла је Лекић.

Коментари / 0

Оставите коментар