Бошковић: А што бих поднео оставку?!

Селектор рукометашица Србије Саша Бошковић преузео је одговорност после елиминације са Европског првенства већ после групне фазе, али неће да поднесе оставку.

Остали спортови 13.12.2014 | 18:00
Бошковић: А што бих поднео оставку?!

Вицешампионке света изгубиле су сва три меча у Д групи, против Словачке у последњем колу их је победа водила даље, а испустиле су предност од седам голова и враћају се кући након пораза од 21:23.

"Зашто бих поднео оставку? Наш циљ су Олимпијске игре у Рију. Остаје нам да жалимо што нисмо у Загребу. Честитам девојкама на великом пожртвовању и морамо са овог првеснтва да извучемо поуке да на следећем шампионату будемо бољи. Из утакмице у утакмцу имали смо додатних проблема са повредама. Остали смо и без Марије Лојпур, против Словачке и без Сање Дамњановић. Биљана Банделиер имала је у меч са Француском мањи потрес мозга. Невероватно је шта се нама дешава. Утакмица са Словачком је показала да можемо да играмо 30 минута квалитетно, а у другом полувремену нисмо били рукометно спремни да одиграмо. Не замерам девојкама ништа, ни за један секунд. Оне су биле добре, без обзира на промашене зицере и пенале. Немојте да кривите ни једну девојку. Ни Андреу, никога. Ја преузимам одговорност", нагласио је Бошковић.

Коментари / 0

Оставите коментар