Мајка и син убили њеног љубавника

Окружни суд у Бијељини потврдио је оптужницу против Раде (41) и њеног сина Младена Тодоровића (24), која их терети за убиство Радиног љубавника Драгољуба Видовића (56).

Република Српска 13.12.2014 | 10:30
Мајка и син убили њеног љубавника

Према наводима оптужнице, они су Видовића усмртили 18. августа са више убода ножем у свом стану у бијељинској улици Цара Уроша. Претходно је Тодоровићева испланирала злочин и намамила Видовића да дође код ње у кућу.

Према плану, Тодоровићева је набавила возило којим ће одвести и сакрити тијело Видовића. Аутомобил је позајмила од познаника уз образложење да јој је потребан како би се с њим одвезла на састанак са предсједником СП-а Петром Ђокићем.

Након што је набавила "аудија", уз лажан изговор, позвала је Видовића да дође у њен стан, који је у њега и дошао око 21 час. У стану су били Рада и њен син Младен. Чим је Видовић сјео на кауч, једно од њих уболо га је ножем, а друго га је држало како не би устао.

Више пута су га уболи у груди и леђа, а од тих повреда Видовић је искрварио и преминуо. Након тога су, како се наводи у оптужници, тијело Видовића из стана однијели у "ауди" и одвезли до шљункаре "Бијељина-пут" у Бијељини и бацили у жбуње и покрили травом.

Затим су се вратили и из стана изнијели кауч на којем су убили Видовића и бацили га у канал "Дашница" у Бијељини у близини бензинске пумпе "Бобар". Опрали су зидове кухиње гдје је почињено убиство како би прикрили трагове злочина.

Тијело Видовића пронађено је тек 25. августа, након што је његова супруга Милена пријавила његов нестанак. Њихови познаници су испричали да су се Видовић и Рада Тодоровић упознали прије више од деценије, док је он радио као директор предузећа "Месо продукт".

Иако у оптужници није наведен мотив овог монструозног убиства, сумња се је оно почињено због финансијских и љубавних проблема између Тодоровићеве и Видовића.

Након убиства њихови познаници су испричали да су се посљедњих мјесеци често свађали. Они су казали да су дуже вријеме били су "затегнутим" односима због тешких финансијских проблема у које су упали.

Извор: Глас Српске

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

златко јоициц

13.12.2014 18:22

Како народна изрека каже : Из љубавног троугла увијек једно изађе у мртвацком сандуку - овај случај потврђује правило !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан СП

14.12.2014 09:54

Лично сам познавао покојника и оптужену. Углавном је истина што је овде написано. Они су били уљубавној и финансијској вези. Само ту нема никаквог троугла. Ту су сами њих двоје. Она је неколико месеци пре тог чина иступила из СП и отишла у СДС. То не зна већина овде.

ОДГОВОРИТЕ