Дуле: Какав Алекс, треба нам плеј!

Тренер црно-белих демантовао долазак искусног центра.

Кошарка 11.12.2014 | 15:40
Дуле: Какав Алекс, треба нам плеј!

После убедљиве и лагане победе над Красним Октобром, тренер црно-белих, Душко Вујошевић, био је расположен да на конференцији за медије прокоментарише и неке ствари које нису везане за саму утакмицу. Било је приче и о Алексу Марићу...

Наравно, утисци са утакмице су позитивни с обзиром на резултат и игру Партизана.
"Задовољан сам победом и добром игром. Чињеница је да ми пре утакмице нисмо имали шансе за пролазак у наредну рунду, али жељу за победом код правог спортисте није потребно изазивати. То је аксиом на основу које се све остало објашњава. Честитам екипи на жељи, што се види по броју скокова. Било је доста разлога што брзо завршавао учешће у Еврокупу, тешка група, несрећни порази на гостовању. Момци су показали да тим расте, без обзира на околности, мислим да ће раст бити настављен у наредним утакмицама“, рекао је Вујошевић на конференцији за медије у хали Пионир.

Најавио је Вујошевић и меч против Задра.
"Остала је још једна утакмица против Асесофта, али пре тога имамо важну утакмицу у Задру, уз сав респект домаћина, верујем да ће екипа дати све од себе, пружити максимум, а види се да се тај максимум полако повећава", казао је Вујошевић.

Коментар на фантастичну партију Милосављевића?
"Он се враћа, не можемо да кажемо да је потпуно спреман. Повреда је сложена да би се мишићна влакна опоравила потребно је да прође две године, изгубио је мало и осећај за простор. Он је човек ван правила, велики борац, и тај процес убрзава. Битно је да је направио серију како би повратио самопоуздање и себе убедио да је на нивоу на којем је био пре повреде. Биће и осцилација, то је нормално и код сваког играча."

Стратег црно-белих одбацио је гласине око повратка Алекса Марића у Партизан:
"Право је новинара да пише шта хоће, апсолутно није тачна прича да се Марић враћа у Партизан, без обзира на ситуацију, концепција клуба је да се развијају млади играчи. Нећемо ићи да се врати Марић, Мишко Марић, па Горан Грбовић. Ми нисмо у могућности, ако се укаже прилика довешћемо плејмејкера", закључио је тренер Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар