Меџик: Лејкерсима желим да сваки меч изгубе!

Један од најбољих играча у историји НБА лиге има своју визију куда би требало да се креће франшиза из Лос Анђелеса.

Кошарка 11.12.2014 | 14:20
Меџик: Лејкерсима желим да сваки меч изгубе!

Легенда Лос Анђелес Лејкерса Меџик Џонсон подигао је прашину у америчкој кошаркашкој јавности рекавши да свом некадашњем клубу жели све поразе до краја сезоне! Једна од највећих звезда коју је НБА лига имала у својој историји истакла је да би то било добро за будућност клуба јер би могао да профитира на наредном драфту изабравши једног од најбоље пласираних пикова.

Када неко у Америци јасно и недвосмисмислено искаже своје мишљење које се у јавности сматра табу темом, то углавном покрене велику полемику и осуду већег броја људи. Но, Меџика то није много дотицало и без устезања рекао је шта му је на уму.
„Желим Лејкерсима да изгубе сваки меч. Ако ћете на крају свакако изгубити, онда треба да губите. Потпуно сам озбиљан. Не смете дозволити да будете у средини. Или ћете бити велики или ћете узети доброг пика на драфту”, изјавио је Џонсон.

Он је потом своје речи образложио и на свом Твитер налогу.
„На претходном драфту није било потенцијалних суперстарова. Ове године на колеџима има макар три или четири таква играча и нама је неопходан један од њих. Не желим да наш тим заврши у средини табеле и онда на драфту добије играча који је пласиран између 10. и 14. места, јер то неће донети ништа добро”, објаснио је један од заштитних знакова Лос Анђелес Лејкерса.

Коментари / 0

Оставите коментар