Уплаћена плата радницима болнице

Предсједник Синдиката здравства и социјалне заштите Републике Српске Миленко Гранулић изјавио је Срни да је данас уплаћена једна плата радницима Болнице у Источном Сарајеву.

Република Српска 10.12.2014 | 16:53
Уплаћена плата радницима болнице

"Плата је уплаћена након што сам данас разговарао са министром здравља и социјалне заштите Републике Српске Драганом Богданићем и директором Фонда здравственог осигурања Дарком Томашем. Очекујем да ће им још један плата бити уплаћена наредне седмице", рекао је Гранулић.

Он је нагласио да би питање уплате доприноса требало бити рјешавано у пакету.

"Покушаћемо у сарадњи са Владом Републике Српске да ово питање ријешимо у наредном периоду. Синдикат здравства ради и покушава да рјешава постојеће проблеме", додао је Гранулић.

Запослени у Болници Источно Сарајево и данас су искористили паузу да се окупе испред капије ове здравствене установе и искажу незадовољство тешким стањем.

Запослени у Болници Источно Сарајево захтијевају хитно и суштинско рјешавање постојећих проблема, посебно исплате плата, накнада за превоз и доприносе.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

а

10.12.2014 16:08

То је много добар цовјек овај Гранулиц, најбољи синдикалац, не знам како али он увјек ријеси све проблеме здравственим радницима. Постовање господине Миленко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гиго

10.12.2014 16:11

Јесте се то вас ТРОЈИЦА накусурали па дали плате ил су то ЉУДИ ЗАРАДИЛИ ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

дописник са бироа

10.12.2014 18:04

Како мозе бити толико да немају плате, нису је зарадили, потросили на незаконит нацин, имају много не пријављених радника, или ста вец. Ако је било ста од овога ја бих затворио болницу. Али ако није, е онда неко мора у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марин

10.12.2014 18:33

Па тај човјек је санитарни медицински техничар,који се до јуче питао и за судбине љекара док ови нису имали свој синдикат,а када су га створили и дигли глас,тада су им и плате мало поправљене.Да се тај питао доктори би имали плате као и сестре,толико их мрзи,да је то скоро и успео.Сада чујем да су га и сестре,масовно напустиле и прешле код Шукала.То је режимски и Бајин полтрон који би по Б.Луци требао да трује пацове а не да се пита ко ће гдје бити директор дома здравља и болнице,што је и на жалост радио,много година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

10.12.2014 18:34

Како те није срамота г. Гранулицу ниси се удостојио да додјес,а као сад си ти несто помогао да се добије плата,па колико си ти добро досао и какво људи из те Болнице имају о теби мисљење довољно говори податак да само јуце се 40 људи изцланило из твог лоповског синдиката. Само ти цвориц из д..ета вири,толико си се увукао министрима и влади,НЕК ТЕ СРАМ И СТИД!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслицани памет измислили

10.12.2014 22:53

Састала се три прасета и отјерала злог вука. Ста цете сада хејтери, Богданиц је показао да је способан а дао Грабулицу да покупи славу сто знаци да је мудар, Томас скакуце ко куце пред њим сто знаци да је моцан. Ето то је истина. А и Зељки свака цаст како се као лав бори за Републику и партију

ОДГОВОРИТЕ