Занимљиво писмо играча Звезде и то анонимно!

Фудбалер Црвене звезде, који је сакрио идентитет, послао мејл у којем је изнео много оптужби на рачун Звездана Терзића. Преносимо само део... док се не представи именом и презименом.

Фудбал 11.12.2014 | 12:00
Занимљиво писмо играча Звезде и то анонимно!

У спортску редакцију МОНДА стигао је и-мејл од непознатог аутора, који се представио као фудбалер Црвене звезде и који је написао много тога негативног о вршиоцу дужности генералног секретара клуба Звездану Терзићу.

Ово анонимно писмо особа која га је послала, није га потписала именом и презименом, па ни надимком, иако је нагласио да ће се тако представити. Потписано је само као "Играч Црвене звезде".

У овом допису има много негативних ствари о Звездану Терзићу, много детаља које би могао да зна само онај ко је свакодневно унутар ФК Црвена звезда и не делују као "измишљени". Ипак или међутим, ми их нећемо објавити док "илегалац" не изађе из сенке, односно док се не уверимо у аутентичност онога ко је све те ствари изнео у јавност.

Као одговоран медиј задржавамо резерву према овом писму и његовој аутентичности, односно док се не покаже да га је заиста писао играч Црвене звезде. Јер, постоји могућност и да то није "Играч Звезде", како се представио.

Држимо за реч пошиљаоца мејла да ће организовати сусрет са новинарима, очи у очи.

Мејл је почео овако:

"Поштовани навијачи, поштени новинари и поштени уредници,

Нећу више да кријем ­ НИШТА више није као пре!!! Само (још мало) енергија која нас везује у свлачионици. Тешко ми је да признам себи, али морам - и она је све слабија. Изгледа да нас је ОН, 'џелат српског фудбала' поразио и да је добио битку, можда и рат... Иако сам се током каријере борио против ветрењача са много поноса, што ме је често коштало, желим одмах свима да признам да ми је непријатно што се нећу (за сада) потписати именом и презименом, већ 'надимком'. Још једном признајем да ми је непријатно због 'потписа', али не и стид, пошто осећај срамоте остављам Звездану Терзићу!".

Између осталог у писму је наведено да се Терзић "пита за све у Звезди", да "себе види као Бога и батину", да "вербално малтретира раднике који месецима нису примили ни динар и чије су породице на ивици беде".

Такође, пошиљалац мејла тврди да је Терзић "повећао дуг Звезде са 50 на 54 милиона евра новим кредитима", а изнета је и тврдња да је Терзић "својим пријатељима уступио део од продаје Луке Јовића".

Ова анонимна особа која се потписала као "Играч Звезде" најавила је и да ће ускоро организовати конференцију за новинаре.

"Разумем да ћете имати питања око аутентичности 'свих слова', али вас позивам на морал... Иако се (за сада) кријем иза 'надимка', знајте да је свака од речи истинита, а свако од вас може све проверити у нашој свлачионици. Тешко да ће вам момци јавно признати све Терзине грехе, али сам сигуран да ће у 'илегали' потврдити све што сам написао. Ја Вас ускоро очекујем на конференцији, па да дотакнемо још нека питања", пише у мејлу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пиле

11.12.2014 09:20

Дзони Миаиловиц је аутор текста,назалост вецина ствари је тацна.КНД.

ОДГОВОРИТЕ